Al 9-lea sezon “Dansez pentru tine”

  • 17.03.2010
  • ● Vizualizări: 1929
Al 9-lea sezon “Dansez pentru tine”

Din 19 martie, opt poveşti cutremurătoare de viaţă aşteaptă să fie spuse. Iată-i pe eroii celui mai mare show din România.

Cătălin Botezatu - Liuba Savitchi
Coregraf: Georgiana Rogojan (Căprioara)

Casa în care locuieşte Liuba împreună cu fetiţa ei, cu mama şi fratele a trecut printr-un incendiu dezastruos în urmă cu doi ani. Mamei tinerei este pensionară, iar fratele ei, Dumitru, bolnav de schizofrenie.
Iuliana Luciu - Grigore Moldovan
Coregraf: Adrian Cristea (Bursucu)

Grigore are 21 de ani şi este ca un al doilea tată pentru frăţiorul lui, Marian. Îşi doreşte să-i ofere acestuia căminul pe care nu l-a avut niciodată. Marian are 9 ani şi îşi aduce aminte vag de părinţii săi. Ambii au murit din cauza aceleiaşi boli cumplite, ciroza lichidă. Mama lor s-a prăpădit acum patru ani, iar tatăl în urmă cu şapte ani.
Doru Todoruţ - Emanuela Oprişan
Coregraf: Bogdan Boantă

Emanuela speră să aducă un zâmbet mamei şi celor şase fraţi. Ea vrea ca mama să se întoarcă acasă din Italia, unde a plecat să muncească. De asemenea, intenţionează să-şi ajute fraţii, care au probleme materiale, dar şi cele două nepoţele cu probleme de săntate.
Cătălin Moroşanu - Magdalena Ciorobea
Coregraf: Andra Gheorghe (Cocuţa)

Magdalena are 26 de ani şi o fetiţă de 4 ani pe care o creşte fără tată. În ciuda faptului că toata viaţa tinerei a fost un calvar - un tată vitreg care a încercat s-o molesteze, un tată natural despre care a aflat abia la vârsta de 16 ani şi care nu a acceptat-o - ea a avut puterea să meargă mai departe. În prezent, Magda locuieşte cu fetiţa ei, cu mama şi fratele într-o locuinţă socială.
Anamaria Ferentz - Alexandru Gheciu
Coregraf: Doina Botiş

Alex vrea să se recompenseze faţă de tatăl său pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut. Din 1999, tatăl lui Alex locuieşte singur în satul natal, căci mama tânărului a murit în urmă cu 10 ani de cancer. Doar bunica, acum în vârstă de 80 de ani, i-a devenit sprijin băiatului.
Diana Dumitrescu - Adrian Stan
Coregraf: Daniela Serafimovici (Furnica)

Adrian îşi doreşte să-i ofere tatălui un trai decent şi o locuinţă, iar verişorului său, care suferă de autism, şansa la o viaţă cât mai aproape de normalitate. Adrian locuieşte cu tatăl său într-o cameră dintr-o casă naţionalizată. Mama lui a decis să divorţeze anul trecut şi să se mute în Germania.
Andreea Spătaru - Antonio Martins Dos Santos
Coregraf: Victoria Bucun

Antonio luptă să le ofere soţiei şi copilului său o locuinţă. Un alt mare vis al său este să-şi revadă bunica din Brazilia. Antonio n-a cunoscut dragostea părinţilor şi a fost dat de către stat în grija bunicilor, care l-au crescut cu foarte multe sacrificii.
Dragoş Bucurenci - Elena Geru
Coregraf: Lilian Cărăuş

Elena vrea să lupte pentru oamenii care i-au schimbat destinul - părinţii adoptivi -, dar şi pentru iubitul ei, Iulian. Visul Elenei este ca părinţii săi să termine casa în care stau şi să scape de datoriile acumulate, dar şi ca Iulian să facă parte din familia sa.

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații