Andreea Esca, Revelion la plus 27 de grade (poze)

 Andreea Esca, Revelion la plus 27 de grade (poze)

Dacă, de Crăciun, Andreea Esca a sărbătorit alături de toată familia la Sibiu, de Revelion a plecat împreună cu soţul ei şi copiii pe meleaguri mai însorite, tocmai în Thailanda.


Iată impresiile vedetei PRO TV Andreea Esca despre vacanţa de Sărbători. "Crăciunul l-am petrecut la ţară, într-un sat din zona Sibiului, de unde era bunicul meu. Cu familiile noastre în formula completă Franţa - România, şi cu naşi, fini, prieteni. Am fost colindaţi, am dansat învârtite şi am mâncat bunătăţi de-ale porcului, pregătite de prietenii mei de joacă din copilărie. Străinii au plecat încântaţi de tradiţiile noastre şi de frumuseţea locurilor. I-am plimbat prin Sinaia, Poiana Braşov şi Sibiu, au mâncat la Taverna Sârbului şi la Coliba Haiducilor şi au învăţat cum se joacă "hatzegana".
De Revelion, Andreea Esca a primit cadou excursie în Thailanda. "Am trecut de la minus 8 grade la plus 27 în câteva zile. Ne-am dus cu copiii la Bangkok 3 zile, apoi câteva zile în insula Koh Tao şi alte 2 zile în Koh Samui. Nu mai fusesem niciodată în Thailanda şi mi-a plăcut foarte mult. De la cei mai săraci, foarte săraci, până la oameni cu dare de mână, toţi au zâmbetul pe buze şi mulţumesc pentru ce le-a dat soarta. Asta m-a impresionat cel mai tare. Altfel, peisaje de vis , fructe gustoase şi soare! Am lenevit la plajă, am citit, am făcut masaje şi ne-am dat în tiroliene între două stânci. Anul nou l-am sărbătorit pe plajă, unde ne-am pus dorinţe şi am ridicat lampioane către cer, ca să se îndeplinească", spune Andreea Esca despre vacanţa în Thailanda.

Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații