Angelina Jolie, actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood

  • 30.07.2013
  • ● Vizualizări: 871

Potrivit unui top realizat de Forbes, Angelina Jolie este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri estimate de circa 33 milioane de dolari, obţinute în ultimele 12 luni.

Angelina este una dintre puţinele actriţe care pot să ceară un onorariu de peste 15 milioane de dolari pentru un anumit film - aşa cum s-a întâmplat în cazul producţiei Disney, care transpune povestea clasică «Frumoasa din pădurea adormită» în filmul «Maleficent»", a declarat Dorothy Pomerantz, jurnalist al forbes.com.

Pe locul al doilea în clasamentul Forbes se află Jennifer Lawrence, recompensată în 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, care a obţinut venituri de 26 milioane de dolari în ultimul an.

 

Kristen Stewart, actriţa principală din "Amurg/ Twilight", a pierdut poziţia de lider pe care o ocupa în acest clasament, în 2012, şi a coborât pe locul al treilea, cu venituri de 22 milioane de dolari.

 

Jennifer Aniston, al cărei nou film, "We're the Millers", va fi lansat în Statele Unite weekendul viitor, ocupă locul al patrulea, cu venituri de 20 milioane de dolari.

Emma Stone, care a jucat în filmul "The Amazing Spider-Man", alături de iubitul ei din viaţa reală, actorul Andrew Garfield, se află pe locul al cincilea, cu venituri de 16 milioane de dolari.

 

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de actriţele Charlize Theron (15 milioane dolari), Sandra Bullock (14 milioane dolari), Natalie Portman (14 milioane dolari), Mila Kunis (11 milioane dolari) şi Julia Roberts (11 milioane dolari).

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații