Bucureştenii sunt aşteptaţi la show-urile “Românii au talent”

  • 07.11.2011
  • ● Vizualizări: 16
 Bucureştenii sunt aşteptaţi la show-urile “Românii au talent”

Caravana “Românii au talent” a ajuns la final. După ce a străbătut ţara, Bucureştiul este ultimul oraş de pe harta caravanei.


Pe 9 şi 10 noiembrie, de la orele 12:00 şi 19:00, bucureştenii sunt aşteptaţi la Palatul Naţional al Copiilor la supershow-urile "Românii au talent". În faţa juriului format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre vor urca talente dintre cele mai diverse şi mai surprinzătoare care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Publicul va fi surprins de numere de magie, sculptură în fructe, dansuri nemaipomenite sau voci surprinzătoare. Juriul show-ului de la PRO TV va avea şi de această dată misiunea dificilă de a-I alege pe cei mai talentaţi şi de a-I trimite în etapa următoare. "La începutul acestei caravane am declarat că vreau să fiu surprins. Asta a fost principalul gând cu care am plecat în noua căutare de talente. Şi mi s-a întâmplat peste măsură. Sunt convins că acest sentiment îl voi trăi din plin şi în Bucureşti şi îi invit pe toţi să nu piardă un show de zile mare", a declarat Mihai Petre.


Pe scena de la Palatul Naţional al Copiilor va urca şi baletul coordonat de Edi Stancu care a pregătit un moment special: povestea lui Harap-Alb în paşi de dans! Intrarea la show-urile "Românii au talent" este gratuită!

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații