Cabral are un frate în NBA

  • 11.08.2012
  • ● Vizualizări: 18
Cabral are un frate în NBA

Într-un interviu acordat revistei PLAYBOY, Cabral vorbeşte despre familia sa extinsă, tatăl său biologic, un medic congolez, având copii în toată lumea.


Vedeta Acasă recunoaşte că nu are relaţii foarte strânse cu acesta, dar că a moştenit de la el câteva atribute fizice importante. "Culoarea, înălţimea şi gura mare. El are 1,93 m, eu am 2 m. Multe E-uri, ce vrei?! Mai nou, am descoperit pe Facebook că i-au făcut fan page unui văr de-al meu (sau tot frate, că nu mi-am dat seama încă), care joacă în NBA. M-am uitat la el şi mi-a venit să râd: <Fraiere, ţi-ai luat-o mai rău decît mine! Hahaha!>. Ditamai animalul! Din sacoul lui, făceai o husă moto oricând. Şi de Matiz, dacă mă gîndesc bine…".

cabral in playboy

Cabral face şi o enumerara a fraţilor şi surorilor sale din partea tatălui. "Am o soră în America de Sud, o soră în Canada, o soră în Spania, am un frate şi-o soră în Paris, o soră şi-un frate în Congo şi mai am un frate sau o soră - nu ştiu sigur - în Zair. A ratat China, Asia şi Australia. (râde) Prima soră, cea din America de Sud, a fost făcută la prima lui facultate, eu am fost făcut la a doua facultate, următorul, la a treia facultate, apoi munca şi tot aşa. S-a descurcat omul. Şi n-a fost marinar! Totuşi, medic… Nu te-ai fi aşteptat", se amuză Cabral.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații