Carmen Tănase este femeie de afaceri în “Pariu cu viaţa”

  • 08.08.2011
  • ● Vizualizări: 38
Carmen Tănase este femeie de afaceri în “Pariu cu viaţa”

Din toamnă, în serialul “Pariu cu viaţa”, Carmen Tănase şi Doru Ana sunt soţ şi soţie, oameni de afaceri şi părinţii a doi copii minunaţi: Andrei (Dorian Popa) şi Anca (Cristina Ciobanaşu).

dorian popa, carmen tanase, cristina ciobanasu si doru anaPentru Carmen Tănase şi Doru Ana, întâlnirea pe platoul de filmare este o premieră. "Ne cunoaştem de foarte mult timp, dar jucăm pentru prima dată împreună. Şi ne înţelegem minunat" spune Carmen Tănase. "Alături de Carmen nu am jucat niciodata în film sau pe scenă, noi am fost pe generic la <Regina> însa nu am avut secvenţe împreună. Chiar ne amuzam acum câteva zile pentru că, într-o zi, pe platourile de filmare de la <Regina> am zis: <Noi când o să jucăm amândoi?>. Şi uite că a venit şi aceea zi," completează Doru Ana.


Pentru Carmen Tănase, rolul Marei Anghel din "Pariu cu viaţa" este o schimbare binevenită. "Este diferita total de ceea ce am jucat în ultimii 4 ani. I-am spus <La revedere> Flăcăricăi şi am intrat în altă lume, cu alte orizonturi, cu alte preocupări. Este o schimbare majoră şi necesară. E un început şi, ca orice început, este inedit. Mara este o femeie elegantă, sobră, o femeie de afaceri inteligentă. Deşi este un om reţinut, uşor rece, ea este foarte ataşată de cei doi copii şi de ideea de familie", spune Carmen Tănase.


Pentru Dorian Popa, protagonistul serialului "Pariu cu viaţa", munca pe platourile de filmare alături de Carmen Tanase şi Doru Ana este: "Wow … Cam aşa ar trebui să încep. Este într-adevăr extraordinar să am şansa să lucrez cu aceşti 2 mari actori, am foarte multe de învăţat de la ei, mă ajută şi îmi oferă tot sprijinul necesar. De departe cea mai grea secvenţă pe care a trebuit să o joc a fost cea în care personajul meu, Andrei Anghel, este supărat pe părinţii lui. A trebuit să ţip la cei doi şi ma simţeam un pic timorat. Asta până când doamna Carmen Tanase m-a încurajat şi mi-a spus că trebuie să fac asta, că e doar un rol", mărturiseşte Dorian Popa din "Pariu cu viaţa".

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații