Chef Cătălin Scărlătescu, dietă cu biscuiţi şi sex

Nu este de mirare că noua formă fizică a lui Cătălin Scărlătescu atrage cât mai multe priviri pline de admiraţie, iar reputaţia de burlac convins a juratului determină cât mai multe concurente să încerce să îşi prindă cheful favorit în mreje prin diferite tertipuri! Aşa se face că prima ediţie a emisiunii ,,Chefi la Cuţite”, ce debutează azi, 11 septembrie pe Antena 1, de la ora 20:00, îl are în centrul atenţiei pe celebrul bucătar, care nu doar că primeşte declaraţii de dragoste, ci şi...propuneri cât se poate de indecente!

 

Aşa cum se descrie, una din cele mai ieşite din comun concurente ale ediţiei nu s-a înscris în show doar pentru a obţine cuţitele, ci şi pentru a-l vedea pe Scărlătescu ,,în toată splendoarea”. Hotărâtă, mureşeanca reuşeste să-l facă pe chef să se urce pe masa de jurizare pentru a-i arăta cât de mult a slăbit, dar recunoaşte că venise pregătită să îi dezvăluie secretele unei diete ungureşti;  ,,biscuiţi şi sex”, aceasta este strategia indecentă a concurentei ce mărturiseşte că vrea să facă parte din viaţa juratului, nu neapărat doar din echipa lui!

Chiar dacă a venit în concurs alături de iubitul său, o altă tânără este convinsă că-l va face pe chef Cătălin să ,,o ceară de nevastă”, deşi,,este luată”. Model de profesie îl uimeşte din start pe râvnitul jurat, lăsând impresia colegilor de emisie că şi-a găsit în sfârşit jumătatea. Gesturile tandre şi conversaţia degajată o fac pe Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, să intervină în platou pentru a opri o eventuală idilă: ,,rochia mea de mireasă este încă în portbagaj!”, insistă aceasta. Răspunsul juratului nu face decât să confirme că neîncetatele căutări ale viitoarei soţii nu se opresc aici: ,,las-o să stea acolo!”.  În continuare, o altă pretendentă are acelaşi obiectiv final, nunta, de aceea îi pregăteşte lui chef Cătălin, ,,febleţea ei”, cel mai aspectuos preparat... în culoarea iubirii. Personalitate vulcanică şi directă, sălăjeanca face impresie de la prima apariţie în faţa mesei de jurizare, lucru observat imediat de Gina: ,,ia uite ce-i sclipesc ochii!”. Tot ea reuşeşte să-l urce pe Scărlătescu pe bandă pentru  a-i admira noua siluetă, complimentându-l în fiecare moment al audiţiei. Juratul realizează că gesturile pline de afecţiune faţă de frumoasa concurentă vor stârni gelozie în culise, dar nu apucă să se întoarcă la scaunul de jurizare deoarece Gina Pistol intră în platou iar...cu o lingură de lemn! Flirturile intense şi privirile admirative nu stârnesc gelozie doar prezentatoarei show-ului, ci şi concurentei, care se simte la fel de neîndreptăţită de nestatornicia celebrului burlac.

Pus la zid de femeile din prima ediţie, chef Cătălin Scărlătescu este nevoit să reziste avansurilor unor concurente extrem de frumoase şi să-şi menţină reputaţia fără cusur, deoarece Gina Pistol îi monitorizează fiecare mişcare! Reacţiile prezentatoarei şi interesul vinovat al burlacului pentru cele mai sexy apariţii de pe platou sunt printre picanteriile primei ediţii ,,Chefi la Cuţite”, de care telespectatorii Antena 1 se vor bucura pe 11 septembrie, începând cu ora 20:00!

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații