Dan Bordeianu a agăţat o poliţistă comunitară

  • 22.09.2010
  • ● Vizualizări: 1576
Dan Bordeianu a agăţat o poliţistă comunitară

Pentru emisiunea "Miss fata de la ţară", Dan Bordeianu a ajuns tocmai în judeţul Bacău, la Brusturoasa, la câţiva kilometri de graniţa istorică dintre Moldova şi Transilvania.

dan bordeianuDesi l-a avut ca ghid local pe nea Simion Boia, un bătrân hatru care cunoaştea pe toată lumea, Bordeianu s-a confruntat încă din prima zi cu o mare problemă: majoritatea fetelor din comună plecaseră dis-de-dimineaţă pe dealuri, să strângă fânul. Disperat, le-a lăsat mesaje scrise în poartă, i-a rugat pe vecini să le anunţe şi a încercat s-o convingă pe poliţista comunitară să participe la concurs.


Până la urmă, frumuseţile comunei Brusturoasa au venit seara în faţa primăriei, însă, în loc să răsufle uşurat, Dan Bordeianu şi-a dat seama cât de grea este preselecţia. Cele 6 fete rămase în finala locală au ţinut să îl convingă pe Bordeianu că pot reprezenta cu mândrie Valea Trotuşului: l-au cărat la o stână din vârful dealului, i-au arătat casele sătenilor transformate în adevărate muzee de folclor şi l-au învăţat să construiască panouri solare.

Dacă vreţi să vedeţi ce fete a ales Dan Bordeianu, urmăriţi emisiunea "Miss fata de la ţară", vineri, 1 octombrie, la Prima TV.Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații