De pe podiumurile de modă, la „Chefi la cuţite”: bucătarii se luptă să cucerească manechine

Sunt tinere, rafinate şi aparţin unei industrii care se ghidează după trenduri, iar diseară de la 20:00, ele vor fi cele care dau verdictul în cea de-a şasea confruntare pe echipe, din sezonul de poveste ,,Chefi la cuţite”. Manechinele sunt juraţii speciali ai acestei seri, juraţi ce vor lansa o nouă provocare pentru bucătarii rămaşi în competiţie: să le cucerească papilele gustative cu cele mai savuroase şi aspectuoase farfurii.

Sub îndrumarea atentă a chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, concurenţii vor fi nevoiţi să găsească echilibrul perfect între gust, cantitate şi un plating impecabil, pentru a le oferi invitatelor o experienţă culinară unică. Dar primele cloşuri puse pe masă de Gina vor dezvălui trei ingrediente atipice, care le-ar putea da mari bătăti de cap bucătarilor: “Sunt întors pe dos, nu sunt deloc în formă. Crab, cârnaţi şi ton la conservă?! Cum gătim noi cu aşa ceva? E de Doamne fereşte!”, afirmă Sorin Bontea. Cum ar putea bucătarii să pregătească farfurii de fine dining cu o gamă de ingrediente care nu se află pe lista lor de dorinţe, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la ora 20:00.

La polul opus celor două echipe care s-au duelat aseară stau cei cu tunici albastre, care după o primă victorie au foarte multă energie şi încredere că pot face din nou o figură bună: “Ziua de azi începe cu o provocare foarte mare: să câştig al doilea battle consecutiv. Niciodată nu am fraternizat atât de mult cu echipa mea, efectiv ne-am simţit ca o ţară de lumea a treia între doi coloşi. Tocmai de aceea, victoria trecută a echipei albastre a făcut cât trei victorii!”. Tot ei vor intra în competiţie cu un avantaj, pentru că chef Dumitrescu va fi cel care va stabili ingredientul vedetă din farfuriile echipelor. Ţinând cont de tensiunile dintre chefi, care au luat amploare în ultimele confruntări, şi de micile rivalităţi care păreau că zdruncină prietenia lor, alegerea lui Florin Dumitrescu din această seară va fi cu siguranţă una care îi va pune în dificultate pe adversari: “Este război între chefi, se vede! Şi fiecare aşteaptă cea mai mică greşeală pentru a elimina pe cineva din echipa adversă.”, au observat concurenţii.

Diseară, pe Antena 1, urmează o nouă confruntare pe echipe ce va restabili rândurile de la bancurile de lucru “Chefi la cuţite”. Ce verdict vor da manechinele, ce preparate le vor cuceri definitiv, dar şi pe cine trimit ele la duel, telespectatorii pot vedea în seara aceasta, de la ora 20:00.
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații