Declaraţii rare despre relaţia cu Smiley. Gina Pistol: “Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea. Nu mai am gelozii şi posesivitate”

Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (36 de ani) au fluturi în stomac şi nu se mai pot ascunde. Smiley şi Gina au început să iasă împreună de la finele lunii martie 2017, când s-au văzut la concertul susţinut de Damian Drăghici de la Sala Palatului.

Gina Pistol a comentat pe marginea relaţiei pe care o are cu Smiley. 

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc… O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a declarat Gina Pistol la Antena 1.

Cum arată "cuibuşorul de nebunii" unde îşi consumă relaţia Smiley şi Gina Pistol

Relaţia amoroasă cu Smiley, profitabilă pentru Gina Pistol. Câţi bani îi intră în conturi

Chef Cătălin Scărlătescu şi Gina Pistol s-au căsătorit. Imagini de la nuntă

Cum îşi făcea selfie Gina Pistol, "în tinereţe"! FOTO de colecţie

O vedetă de la noi, dezvăluire de senzaţie! "Am fost întrebat câte femei am f**** până acum. Iată: "

Kim Kardashian e istorie, Gina Pistol şi-a "tunat" fesele! Cum poate să arate acum.

Laura Cosoi, goală puşcă pe o plajă exotică! Imagini superbe!

Laura Cosoi dezvăluie adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de Smiley!

Cum arată sora mai mică a Laurei Cosoi!

Smiley, adevărul despre femeile din viaţa lui!

Deşi au fost surprinşi împreună la aeroport, înainte de plecarea în vacanţă, Smiley şi Gina Pistol sunt în continuare discreţi în privinţa poveştii lor de iubire. Fanii au criticat-o pe vedetă,  pe reţelele de socializare,  că nu publică nicio imagine cu iubitul ei.

Gina a ţinut să le dea replica: „Povestea pe care o traiesc eu nu are nevoie de spectatori ?„, a scris prezentatoarea.  „Ceea ce spui despre mine nu ma defineste ca om.Insa tot ce spui despre mine spune, de fapt, foarte multe despre tine”,  a continuat Gina.

 

 

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE