Diana Dumitrescu, după ce a făcut test de sarcină la Ferma Vedetelor: “Un copil ne-ar face să explodăm de fericire pe amândoi”

Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producătorul de seriale tv Ducu Ion. În prezent, vedeta formează un cuplu împreună cu afaceristul Alin Boroi.

Recent, Diana Dumitrescu a cerut un test de sarcină la Ferma vedetelor. 

Uite cum arată sora mai mică a Dianei Dumitrescu! E bombă sexy!

Drama Dianei Dumitrescu. Trăieşte cu teama că nu va avea niciodată copii

Diana Dumitrescu a pozat pentru Victoria’s Secret: "A fost o experienţă extrem de provocatoare"

Diana Dumitrescu goală în bucătărie! Cum poate să pregătească micul dejun

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, blondina a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie şi că urmează nunta.

"Îl am de un an şi (n.r. inel). Eu am învăţat după divorţul meu, am stat foarte mult timp cu mine, am căutat înăuntrul meu. Eu am reuşit să îmi găsesc momentele mele de fericire. Întâi m-am iubit pe mine, m-am cunoscut foarte bine. Anii în care jucam în telenovele, trebuia să îmi asum nişte trăsături care nu erau ale mele... (...) Cine ştie. (n.r. nunta). Pentru mine mai important ca nunta este să rămân însărcinată şi să fac un copil. Eu îmi doresc foarte mult lucrul ăsta. Am lângă mine un bărbat deosebit. Un copil ne-ar face să explodăm de fericire pe amândoi. (...) Atunci când se va întâmpla lucrurile o să se schimbe de la sine. Mi-am dorit foarte mult timp o fetiţă, dar sunt în momentul în care cred că un băieţel ar fi mult mai bine. Nu ştiu să spun de ce. În ultimul timp discutăm despre "băiatul tău", îi spun: o să fie creţ şi rău. Aş fi o soacră tare a dracu!", a mărturisit Diana Dumitrescu la Antena Stars. 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE