Ei sunt juraţii emisiunii ”The Four – Cei 4”

  • 12.03.2018
  • ● Vizualizări: 1116

Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, în curând la Antena 1. Cu ani de experienţă în industria muzicală, prezenţi în topurile de specialitate şi pe scenele din întreaga ţară, şi chiar şi pe cele internaţionale, Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt cei care vor decide cine merită să fie ”The Four – Cei 4”.

Cu o experienţă de aproape zece ani în industria muzicală, Antonia a reuşit să domine topurile, dar şi playlisturile radiourilor din România, iar acum patru finalişti ”The Four – Cei 4” vor putea profita de sfaturile sale. Alături de Antonia, la pupitrul de jurat, dar şi în topuri, Feli se bucură de statutul de cântăreaţă, dar şi de acela de compozitoare şi îşi scrie propriile piese încă din adolescenţă.

Latura masculină a juriului ”The Four – Cei 4” este reprezentată de Cheloo şi Carla’s Dreams, doi artişti care şi-au construit carierele în timp şi cu răbdare, fără să accepte compromisuri în ceea ce priveşte identitatea lor muzicală.
Noutatea absolută de pe piaţa din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni încă din prima ediţie a emisiunii, difuzată în curând, la Antena 1, iar lupta abia atunci începe!
 

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.
În fiecare ediţie a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranţă! Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraţilor, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.
De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune!

 

Comentarii
ABONARE