Emma Zeicescu s-a despărţit de tatăl copilului său. Motivul pentru care nu s-a mai căsătorit

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa şi-au încheiat relaţia, iar anunţul a fost făcut direct pe Facebook. Cei doi au hotărât să se despartă, după mai bine de 5 ani de iubire.

 
Emma Zeicescu a mărturisit că fiul lor îi va avea alături de el pe ambii părinţi, şi vor fi implicaţi în continuare în creşterea băieţelului pe nume Idris.

O prezentatoare de noi, ameninţată de bărbatul din viaţa ei: "Îţi dau cu masa în cap!"

"Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne facă mai înţelepţi. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru că ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi! Mami, tati şi Idris rămân bineînţeles împreună, în fiecare zi. Fără sfârşit. PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vă mulţumim deja pentru înţelegere", a fost mesajul scis de Emma.

Motivul pentru care Emma Zeicescu nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei

Emma Zeicescu a fost căsătorită cu Mihai Stegerean, fost producător TV. Cei doi au făcut nunta în 2010 şi au divorţat doi ani mai târziu. 

Emma a recunoscut că, după un divorţ, s-a cam lecuit de ideea de căsătorie. Tocmai de aceea, ea şi Claudiu nu şi-au propus vreodată să fie legaţi de un act. "Nu am crezut foarte tare, nici când eram mai tânără, nici acum, în instituţia căsătoriei. Aşa am fost şi în tinereţe, chiar dacă am la activ un divorţ. Şi atunci eram reticentă, acum chiar şi mai mult. Nu cred că documentul ăla face foarte mult bine. El pare să dea unuia dintre parteneri sentimentul suprem că e gata, că poate să facă ce vrea, celălalt nu o să mai plece. Greşit! Facem erori majore când suntem căsătoriţi! Ne aşteptăm ca partenerul să accepte orice şi oricum, ceea ce nu e cazul. E atât de bine să nu te simţi legat de cineva, încât nu te simţi presat. Stai acolo cât timp simţi, iar noi doi aşa suntem, spirite libere! Gândim la fel, iar faptul că avem un copil nu ne încurcă, doar ne bucură. Suntem o familie mai modernă, mai deschisă! Iubirea nu are nevoie de documente, ea respiră libertate", spunea vedeta tv în urmă cu câteva luni.

Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. Jurnalista Emma Zeicescu a încheiat colaborarea cu postul Realitatea TV în luna iulie 2016, după zece ani de activitate. La TVR, Emma va face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani (la ProTV) şi fost producător general la Mediafax Grup şi Ringier România.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații