Încă o nuntă de vedetă! Dana Rogoz se mărită!

  • 19.04.2012
  • ● Vizualizări: 13
Foto: The One

Dana Rogoz se mărită. Vedeta a ţinut să-şi anunţe fanii pe blogul ei, unde a şi postat o fotografie cu inelul de logodnă, pe care scrie “DA”.


La 27 de ani, Dana Rogoz a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, regizorul Radu Dragomir, cu care are o relaţie de şase ani.
Înainte de Paşte, cei doi au plecat în Germania de unde au cumpărat o rulotă, cu care au facut un scurt traseu prin Europa până la întoarcerea acasă. Era un vis mai vechi pe care au reuşit abia acum să-l duca la bun sfârşit.
Cererea în căsătorie a avut loc în Praga, pe unul din podurile oraşului şi, după cum a mărturisit Dana, a fost unul dintre cele mai frumoase şi mai emoţionante momente din viaţa ei.
Dana a ţinut să-şi anunţe fanii despre această veste pe blogul personal, danarogoz.ro, unde a postat o fotografie cu inelul Dior primit în dar, un inel pe care scrie "Oui".
Despre relaţia cu iubitul ei, Dana Rogoz povesteşte în The ONE că îşi aduce aminte de diferenţa de vârstă dintre ei doar atunci când este întrebată: "Cea mai frumoasă poveste de dragoste e a mea. Trăiesc ceva foarte frumos si e un lucru care a rămas doar al meu."
Întrebată despre ce îi lipseşte, actrita spune că tabloul vieţii ei nu ar fi complet fără un copil.
Referitor la nuntă, Dana Rogoz spune că o sperie gândul de a face o nuntă mare şi considera că actul nu o să schimbe nimic.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații