“Las Fierbinţi”, un serial de comedie inedit!

  • 11.02.2012
  • ● Vizualizări: 1619
    “Las Fierbinţi”, un serial de comedie inedit!

În această primăvară, PRO TV difuzează ”Las Fierbinţi” o comedie originală, cu un subiect specific românesc. Afla totul din culisele ”Las Fierbinţi”!


Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, unde totul merge lent, fără un scop precis, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne. "Las Fierbinţi", serial realizat după un scenariu de Mimi Brănescu, dezvăluie un univers plin de contradicţii comice şi savoare locală, cu evenimente amuzante în care se împletesc vieţile localnicilor, de la politistul satului, primarul, până la patronul de birt şi şmecherul satului. Din distributia serialului "Las Fierbinţi", regizat de Dragos Buliga şi Constantin Popescu, fac parte actorii: Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Adrian Vancica, Leonid Doni sau Mihai Bobonete, care poate fi urmărit şi în "Serviciul Român de Comedie", la Pro Tv.
Mihai Bobonete- cârciumarul satului din tată-n fiu

"Bobiţă este personajul meu şi e cârciumarul satului. Tipul e un fel de haiduc modern, adică, dacă ăia vechi luau de la bogaţi şi dădeau la săraci, ăsta ia şi de la bogaţi şi de la săraci pentru el! E prieten cu Giani (Costi Diţă), iar împreuna fac un cuplu special în "Las Fierbinţi". As putea spune că sunt un fel de interlopi rurali la nivel micro - scuze, dar mă bufneste râsul când mă gândesc la ei şi la ceea ce o să vedeţi în primele episoade! Nu vă ascund faptul că tata a fost cârciumar în sat la noi la ţară şi am cochetat şi eu cu meseria asta pentru o vreme în adolescenţă şi cam ştiu cu ce se mănâncă afacerile la ţară. Dar, trebuie să urmăriţi serialul, pentru că este unul bine făcut şi pentru toată lumea".


Gheorghe Ifrim - un viceprimar care promite multe şi nu face nimic

"Eu sunt Vasile. O să mă vedeţi în primele episoade în ipostaza de vice-primar implicat într-o luptă electorală, însă nu vă dezvălui mai multe. Personajul meu este un tip care promite multe şi nu face mai nimic, îşi vede propriile interese, însă totul se întâmplă la o scară mult mai mică comparativ cu adevăraţii rechini. Mie mi se potrivesc astfel de personaje pitoreşti, sunt, dacă vrei, un amator de personaje de tipul lui Moromete. Lumea va observa că în acest serial nu sunt glume ieftine, de prost gust. În "Las Fierbinti" veţi întâlni un comic de situaţie, un joc foarte bun".Mihai Mărgineanu - responsabil cu muzica şi nu numai

Serialul de comedie "Las Fierbinţi" care începe în curând la Pro Tv vine cu o coloană sonoră inedită ce poartă semnătura lui Mihai Mărgineanu. În stilul său original, inconfundabil, artistul cântă despre paradisul rural în care- şi duc viaţa personajele serialului.
Telespectatorii Pro Tv îl vor vedea pe Mihai Mărgineanu în "Las Fierbinţi" în dublă ipostază: de povestitor în versuri şi muzică, dar şi de personaj. "Sunt personajul imaginar care povesteşte cântând despre ce se va întâmpla şi care trage o concluzie muzicală spre final, dar mai sunt Ardiles, beţivul cântăreţ al satului şi-al cârciumii acesteia, un pic artist şi pierde-vară ca un greiere autentic", încheie artistul.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații