Nicoleta Luciu:”Cu banii din premiu îmi voi duce copiii la Disneyland”

Nicoleta Luciu, cea care a muncit cel mai mult în prima ediţie a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” şi care nu s-a dat înapoi de la niciunele dintre sarcinile date de Nea Mărin, este şi cea care a câştigat premiul de 2.000 de euro.

Nicoleta mărturiseşte că ea a resimţit o presiune destul de mare în momentul în care a realizat ce înseamnă administrarea unui restaurant şi ce implică asta, miza fiind să menţină localul profitabil.

„Dintre toţi, unul a muncit mai mult. Şi eu sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă. A tot cărat comenzile pe scările alea, a făcut drumul de 100 şi ceva de ori, iar eu dacă am spus că dau 2.000 de euro, aceşti bani îi dau Nicoletei Luciu”, a spus Nea Mărin.
Nicoleta a mărturisit că are deja planuri cu banii câştigaţi la Nea Mărin: ”Vreau să le fac o surpriză copiilor şi să-i duc la Disneyland. Cred că vor fi foarte bucuroşi”.
Ea le-a mulţumit colegilor de echipă şi a recunoscut că, deşi ştia cât de mult a muncit şi îşi dorea premiul, a avut emoţii la final.
”Eu ştiam că am muncit foarte mult, dar, pe de altă parte, nu prea ştiam ce au făcut ceilalţi, nu ştiam foarte bine ce i-a pus Nea Mărin pe ei să facă”, mai spune Nicoleta, iar colegii ei, Iuliana, Vasilică şi Jean au fost de acord că ea a a fost cea mai muncitoare.
”Are patru copii, cred şi eu că are antrenament şi că a muncit cel mai mult. Bravo ei!”, a felicitat-o Jean de la Craiova.
O nouă ediţie ”Poftiţi la Nea Mărin” plină de surprize şi provocări va putea fi urmărită săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE