O ispită de la ”Insula Iubirii”: ”De ce se complac femeile cu rolul de amantă?”

Ediţia de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida şi difuzată de la ora 14.00, la Antena 1, va avea ca temă femeile care acceptă rolul de amantă, subiect ce va fi dezbătut atât de specialişti, dar şi de femei care au avut de-a face cu infidelitatea într-o formă sau alta.

Cântăreaţa de muzică populară Valentina Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă din cauza fostului soţ, alături de care a trăit 17 ani! Valentina îşi bănuia bărbatul că are o relaţie extraconjugală, iar bănuiala ei s-a dovedit a fi adevărată. Amanta era cu 10 ani mai tânără decât soţul ei şi era, la rândul ei, căsătorită! Relaţia lor extraconjugală a durat aproximativ doi ani, timp în care Valentina era contactată de soţul amantei. Infidelitatea a declanşat calvarul în căsnicia artistei care îşi va spune povestea astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.

Tot în ediţia de azi, va vorbi despre drama din viaţa ei, o femeie care s-a înscris la emisiune printr-un strigăt disperat după ajutor. Cristina Vasilică are o poveste incredibilă. A fost agresată de soţ şi înşelată, tatăl copilului ei aducându-şi amanta în casa în care ei trăiau împreună. Destinul a fost însă unul crunt, pentru că, în prezent, Cristina a ajuns să aibă grijă de soţul ei care a suferit un atac cerebral şi să plătească datorii din cauza femeii cu care a fost înşelată.

Pe de altă parte, nu din postura de femeie înşelată ci, dimpotrivă, din cea de ispită a bărbaţilor, vorbeşte Cătălina Manole, pe care telespectatorii o cunosc de la ”Insula Iubirii”.

Ea a avut multe relaţii toxice şi iubiri cu năbădăi, cu certuri în plină stradă, adevărate drame. Ea crede că acest lucru este cauzat de comportamentul pe care l-a văzut la tatăl ei.   Cătălina a participat la ”Insula iubirii” în rolul de ispită unde un bărbat aflat într-o altă relaţie şi-a pierdut minţile pentru ea.
În cea de-a doua parte a emsiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1,  telespectatorii pot afla despre o frumoasă şi intensă poveste de dragoste, cea dintre Maria Tănase şi Constantin Brâncuşi.


 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații