Sanda Nicola, despre tragediile din viaţa sa. Ce a determinat-o să fugă de acasă

Sanda Nicola este scriitoare, cunoscut reporter şi om de televiziune. Este mama unei fetiţe pe nume Agnes şi soţia lui Liviu Iolu, jurnalist de presă scrisă.

 Acum se declară o femeie fericită, însă a fost nevoită să treacă, de-a lungul vieţii, peste multe obstacole extrem de grele.

Sanda Nicola spune despre ea că era fată foarte emotivă şi, din acest motiv, a ezitat de-a lungul timpului să facă multe dintre lucrurile pe care şi le-ar fi dorit. Asta şi pentru că în copilărie a crescut în umbra fraţilor ei, iar familia nu o încuraja niciodată. Pentru a demonstra că ea poate realiza ceva, în ciuda descurajărilor venite din partea familiei, Sanda fuge de acasă la vârsta de 20 de ani. A fost foarte ambiţionată să reuşească în televiziune.

La vârsta de 21 de ani se căsătoreşte cu Bebe Nicola, producătorul emisiunii pe care ea o prezenta la acea vreme.  Povesteşte că socrii ei au primit-o cu foarte multă căldură în familie şi au fost oamenii care au „pansat foarte multe răni”.

În 2001, Sanda îl naşte pe fiul ei, care din păcate a murit la doar trei ore după naştere, ceea ce i-a schimbat radical viaţa. S-a izolat complet şi a şi divorţat ulterior.
Loviturile vieţii nu s-au terminat însă aici. In 2005, atunci când avea 27 de ani, în urma unor analize ginecologice de rutină, a aflat ca suferă de cancer uterin.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații