Tavi Colen, dezvăluire surprinzătoare: ”La mine în casă nu e loc de doi şefi”

Nu multă lume ştie despre artistul Tavi Colen că este şi un foarte mare iubitor de animale, ba, mai mult, a şi profesat o perioadă ca veterinar tehnician. Despre dragostea lui faţă de animale şi despre felul cum patrupedele pe care le are în grijă se înţeleg cu familia sa, Tavi Colen vorbeşte pe larg în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă de la ora 13.00, la Antena Stars.

”Lucrând de foarte mic cu animalele şi profesând ca tehnician veterinar, am avut în grijă mii de animale şi ştiu cum să mă impun. Cred că şi cu un urs m-aş descurca”, mărturiseşte Tavi Colen.

În prezent, cântăreţul are doi căţei, unul dintre aceştia dându-i mari bătăi de cap: ”Guri e tare neascultător. Vrea să fie şef, dar la mine în casă nu e loc de doi şefi. În schimb este cel mai bun prieten cu băiatul meu, cu Mario. La el nu mişcă, nu comentează. Au crescut împreună şi probabil că s-a creat între ei o legătură mai strânsă”.
Despre cum sunt crescute de către familia sa animalele pe care Tavi Colen le are în grijă, dar şi prin ce peripeţii au trecut de-a lungul timpului, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandaş.
 

Galerie foto

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații