Vacanţă după gratii (trailer)

  • 15.06.2012
  • ● Vizualizări: 1526
  Vacanţă după gratii (trailer)

PREMIERA 15.06 TO: Get the Gringo. Producţie SUA, 2012. R: Adrian Grunberg. Cu: Mel Gibson, Jésus Ochoa, Roberto Sosa, Dolores Heredia, Peter Stormare, Peter Gerety, Kevin Hernandez. Distribuit de Hollywood Multiplex


Driver tocmai a pus mâna pe câteva milioane de dolari, în droguri, cu care speră să-şi asigure un sejur plăcut într-o locaţie liniştită, departe de poliţiştii care nu-i înţeleg afacerile. Necazul e că aceştia din urmă sunt mai aproape decât spera el. După o urmărire spectaculoasă, Driver trece graniţa în Mexic de unde e preluat de autorităţi şi plantat într-o închisoare de maximă siguranţă, numită El Pueblito. Aici însă un băiat finuţ ca el nu poate supravieţui prea multă vreme fără un ajutor calificat pe care-l găseşte în persoana unui veteran al locului, un puşti de 10 ani care ştie perfect cum stă treaba pe aici.
Încă o dată, Mel Gibson nu a lăsat lucrurile pe jumătate. Pentru noul lui lungmetraj, actorul a reuşit să transfere 214 prisonieri din închisoarea Ignacio Allende, pentru a filma acolo scene din "Vacanţă după gratii".

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații