Vacanţe ca la Hollywood. Vezi unde se răsfaţă vedetele

  • 27.06.2012
  • ● Vizualizări: 12
Foto: Hepta

Fie că au parte de o vacanţă exotică - în Cancun, romantică - în Paris sau una rurala – cu rulotele, vedetele se bucură din plin de vară.
Jay-Z şi Beyonce plănuiesc o vacanţă cu rulota
Nu este un secret că Jay-Z şi soţia sa, Beyonce, sunt prieteni buni cu actriţa Gwyneth Paltrow şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Cele două cupluri plănuiesc o vacanţă fără pretenţii în Winnebago, Florida, imediat după ce Jay-Z încheie turneul "Watch the Throne" alături de Kanye West. Cele două cupluri îşi vor lua şi copiii: Moses şi Apple, ai lui Chris Martin, şi bebeluşa de cinci luni a lui Beyonce, Blue Ivy. Vedetele vor pleca astfel, cu rulotele, în natură, pentru o escapadă în aer liber, cu grătare şi pescuit.


Jennifer Aniston şi Justin Theroux, aventuri în Europa
Cuplul de actori au avut parte de curând de o vacanţă romantică în Europa. Mai întâi, Jennifer Aniston şi iubitul ei, Justin Theroux, au vizitat Parisul, cazându-se pentru câteva zile la Hotelul Ritz. Cei doi au fost văzuţi luând cina la lumina lumânărilor în Turnul Eiffel, făcând shopping la cele mai luxoase magazine şi purtând piese vestimentare asortate, ca orice cuplu care se respectă. După aceea, Aniston şi Theroux s-au îndreptat spre Roma unde, nici nu au despachetat bine, şi au început să viziteze cele mai celebre atracţii turistice. Numai că, surprinsă la Bazilica Sfântul Petru din Vatican cu rochie mini şi şlapi, actriţa şi-a atras dezaprobarea presei, sfântul lăcaş impugnând un cod vestimentar strict, conform căruia nici femeile nici bărbaţii nu au voie să-şi arate genunchii.George Clooney, idilă pe malul lacului
Actorului îi place să-şi petreacă vara în vila sa de 10 milioane de lire sterline de pe malul lacului Como, din Italia. Acolo a avut oaspeţi celebri, precum Brad Pitt, Matt Damon, dar şi foste iubite, ca Elisabetta Canalis sau Lisa Snowdon. Aici a adus-o, acum câteva săptămâni şi pe actuala sa parteneră, Stacy Keibler, cu care este împreună de un an de zile. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi luând cine romantice, făcând plimbări pe motocicletă sau lenevind pe o ambarcaţiune alături de prietenii buni ai lui Clooney, Cindy Crawford şi soţul acesteia, Rande Gerber.


Leonardo DiCaprio, cu mama la Miami
După ce s-a bucurat de o vacanţă în Cancun, fiind invitat la ziua unui miliardar, unde a mâncat, a băut, a petrecut şi a jucat fotbal pe plajă, Leonardo DiCaprio şi-a prelungit concediul într-o staţiune de lux din Miami, unde a chemat-o şi pe mama lui. Actorul are acum o iubită supermodel, cum altfel, Erin Heatherton, alături de care îşi petrece mult timp, însă niciodată nu uită să se întâlnească cu femeia care ocupă primul loc în inima lui, mama sa.Naomi Campbell, huzur la Ibiza
Supermodelul se află zilele acestea în Ibiza alături de iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin. Naomi, care la 42 de ani încă arată fantastic în costum de baie, se relaxează toată ziulica pe plajă, desenând, făcând exerciţii de gimnastică în apă sau, ca o adevărată fashionista, mergând la shopping.
Gabriela Groza

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații