Victor Slav, dat afară de la PRO TV?

  • 21.07.2014
  • ● Vizualizări: 21
Foto: Publimedia - Mihai Dascalescu

Victor Slav, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu si băiatul de la meteo, s-a despărţit de postul Tv care l-a făcut celebru. După 14 ani petrecuţi în familia PRO TV, prezentabilul prezentator a fost pus pe liber.

 
Zilele trecute, Victor Slav a incheiat colaborarea cu PRO TV. Potrivit Cancan.ro, postul TV a dorit sa aduca un aer nou rubricii meteo, asa ca a decis sa faca modificari drastice. Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Slav să rămână fără job, se pare că scandalurile în care  a fost implicată  fosta sa soţie, dar şi divorţul mediatizat prin care a trecut  vedeta nu au fost tocmai pe placul şefilor săi, care l-au luat în colimator pentru că ţin foarte mult la conduita angajaţilor.
 
Foto: Publimedia - Mihai Dascalescu
 
 "Postul TV doreşte să schimbe puţin faţa rubricii meteo, vor să aducă un suflu nou, proaspăt, care să atragă mai mult telespectatorii. Ei au decis că Victor nu se mai identifică deloc cu noile cerinţe şi nici cu modificările ce vor fi făcute. Aşa că şi-au strâns mâna şi au încheiat contractul de colaborare. Telespectatorii vor vedea în curând o faţă nouă, care va aduce un suflu proaspăt rubricii meteo", au spus surse demne de încredere, pentru CANCAN.ro.
 
Foto: PRO TV Magazin
 
Victor Slav s-a lansat în televiziune când avea doar  21 de ani. El a făcut furori când a participat la super show-ul “Vara vedetelor” de la ProTV, acesta fiind şi debutul său în televiziune. De atunci, Slav a început să lucreze la postul de televiziune din Pache Protopopescu.
 
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații