Florentina Opriş, superstiţioasă de Revelion!

De: Cătălina Matei / 28.12.2013, 07:00
Florentina Opriş, superstiţioasă de Revelion!
Gazda emisiunii “Sport, dietă şi o vedetă” de la Prima TV încă nu ştie exact ce va face în noaptea de Revelion, însă sigur va ţine cont de anumite superstiţii!

“Încă nu am un plan bine stabilit, însă voi petrece alături de cei dragi. Noul an reprezintă o uşă deschisa, cu toate speranţele şi idealurile unui început de drum. Este important să ne împăcăm cu trecutul pentru a accepta ceea ce ne rezervă viitorul“, spune Florentina.

Chiar dacă nu ştie sigur ce va face de Revelion, vedeta Prima TV ne-a mărturist care sunt superstiţiile legate de Noaptea dintre ani de care va ţine cont. “Cred în puterea vâscului, pe care trebuie să-l ai lângă tine la miezul noptii, la trecerea dintre ani. Mai cred şi în pocnetul sticlei de şampanie, care alungă spiritele rele!“.

Care este cea mai mare dorinţă Florentinei  în 2014? “Ca în fiecare an, îmi doresc să am puterea de a-mi continua proiectele. Am început deja un proiect de suflet pentru noul an – , un concurs minunat prin care îmi doresc să-i apropii mai mult pe oameni. Concursul se va încheia cu un eveniment la care vor fi invitati toţi cei care s-au înscris în această competiţie trimiţând o fotografie a mâinilor . Sărbători Fericite!“.