Florin Dumitrescu este din nou tătic

De: Nicoleta Nicolae / 16.04.2015, 07:00
Florin Dumitrescu este din nou tătic
În această dimineaţă chef Florin Dumitrescu a devenit tată pentru a doua oară. Mia, fetiţa sa şi a Cristinei, a venit pe lume la o maternitate din Bucureşti şi nu le-a dat deloc bătăi de cap părinţilor.

Cu 2,480 kilograme şi 49 de cemtimetri, micuţa Mia le-a adus părinţilor o bucurie de nedescris. ”De data asta nu am fost luaţi prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiţă, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită şi este o fetiţă absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toţi prietenii apropiaţi să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, mărturiseşte bucuros şi entuziasmat juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Florin şi Cristina sunt acum nerăbdători să o ducă acasă pe Mia. ”Chiar înainte de naştere cu câteva zile mă uitam prin hăinuţele de nou născut ale Avei şi m-a cuprins o emoţie puternică la gândul că vom avea din nou acasă un bebeluş. Suntem curioşi cum se vor înţelege cele două şi abia aşteptăm să ne jucăm împreună, să ieşim la plimbare, să mergem în vacanţe”, a povestit Cristina chiar înainte de ziua în care a adus-o pe lume pe Mia.

Acum doi ani Florin şi Cristina Dumitrescu au devenit părinţi pentru prima oară. Cu două fete acasă, cei doi recunosc că, deşi deocamdată nu au făcut alte planuri, îşi doresc o familie numeroasă.