Florin Dumitrescu se pregăteşte de botez

De: Cătălina Matei / 08.08.2013, 05:00
Florin Dumitrescu se pregăteşte de botez
La cei 25 de ani ai săi, juratul de la ”MasterChef” se poate considera un om împllinit. Este unul dintre cei mai tineri chefi din România, meniurile unor restaurante din ţară poartă semnătura sa şi a devenit şi tătic de puţin timp. Ce urmează? Botezul!

– Pe 1 august a fost şi ziua ta – La mulţi ani! Cum ai sărbătorit?

Mulţumesc. Am fugit trei zile la mare împreună cu Crsitina şi câţiva buni prieteni.

 

– Obişnuieşti să găteşti de ziua ta?

Nu. Deloc. Nu gătesc absolut deloc. Am făcut o tradiţie de ziua mea în ultimii ani şi mi-am sărbătorit-o la mare, unde nu se pune problema să gătesc.

 

– Care ar fi cea mai bună reţetă de tort pe care o recomanzi?

Vă recomand torturile lui Scărlătescu, vă garantez că sunt cele mai bune!

 

– În ultima vreme, ai un program infernal. Când mai apuci să-ţi vezi „fetele”?

Noaptea, când ajungă acasă. Sau dimineaţă. Sau o dată la trei zile, după ce îmi termin treburile în Craiova şi Galaţi, acolo unde mă ocup de locaţii care funcţionează sub semnătura mea.

 

– Cum te descurci ca tătic?

Sunt foarte atent şi implicat, deşi recunosc că în ultima lună programul meu a fost atât de încărcat, încât Cristina a fost cea care a dus greul. Avem noroc că soacră mea a venit de la Satu-Mare special pentru a ne fi de ajutor cu cea mică. 

 

– Ce ţi se pare cel mai greu în îngrijirea unui bebeluş?

Momentul în care plânge şi nu ştii de ce. Şi vrei să-l ajuţi să nu mai plângă, dar nu ştii exact ce să faci. Asta mi se pare cel mai greu.

– Cum ar arăta un desert dedicat fetiţei tale?

Cu siguranţă ar fi ceva cremos şi cu fructe.

 

– Se spune că dragostea trece şi prin stomac! Care a fost cea mai romantică surpriză culinară pe care i-ai făcut-o iubitei tale?

Seara în care a venit la restaurantul în care lucrăm, i-am dat un desert şi i-am zis că îi poartă numele.

– Când urmează botezul?

Toamna aceasta vrem să facem botezul. Cel mai probabil, la începutul lui septembrie, deşi nu am stabilit încă locaţia. Ne-ar plăcea foarte mult să fie în aer liber, poate chiar pe malul unui lac. Naşi vor fi Mită de la Bere Gratis şi Liana Stanciu.

Cătălina Matei