Fly Project lanseaza un album in Japonia

Apropo.ro / 25.07.2008, 11:57
Fly Project lanseaza un album in Japonia
Hiturile Fly Project au ajuns pana in Japonia pentru a lansa un album, piesele cantate de Tudor si Dan fiind foarte apreciate de localnici.

Hiturile Fly Project au ajuns pana in Japonia, piesele cantate de Tudor si Dan fiind foarte apreciate de localnici, anunta Roton. Deschizatoare de drumuri a fost  Raisa care i-a cucerit din prima pe japonezi si care i-a convins ca merita sa incerce sa asculte un album intreg cu romanii de la Fly Project.

Lucrurile s-au pus in miscare si saptamana trecuta a fost lansat special pentru Japonia un intreg album Fly Project, ce contine atat piese de pe primul lor material lansat in Romania in urma cu doi ani dar si de pe "K Tinne", ce a aparut vara trecuta. Pe albumul japonez al baietilor sunt 16 piese printre care hiturile din Romania "Raisa", "K Tinne", "Tasha" sau "Alegria".

Muzica romaneasca se pare ca are priza in Japonia din moment ce pe compilatii locale au mai aparut piese semnate Akcent sau Play & Win. Nici in Romania lucrurile nu stau rau, Dan si Tudor s-au intors din vacanta cu forte proaspete pentru concertele de pe litoral. Si asta nu e tot, cei doi vor intra foarte curand in studio pentru un album nou nout ce va fi lansat la inceputul anului urmator, iar in toamna vor iesi la raport cu un single care are toate sansele sa puna monopol pe palylist-ul radiourilor.

Fly Project – K Tinne

 

 

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Concert Vama la piscina Daimon Concert Lounge

Concert Vama la piscina Daimon Concert Lounge

Daca e vara e relaxare, distractie si muzica buna.

Star Battle la Fiat 500 Cabaret

Star Battle la Fiat 500 Cabaret

In fiecare joi, de la ora 22:00, distreaza-te la Fiat 500 Cabaret, in Strada Glodeni nr. 3, zona Lacul Tei.

Jean Michel Jarre aduce muzica electronica la Bucuresti!

Jean Michel Jarre aduce muzica electronica la Bucuresti!

Muzicianul francez Jean-Michel Jarre, pionierul muzicii electronice, synthpop si New Age, va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 10 noiembrie, la ora…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza