Fratele cântăreţei Paula Seling a fost arestat! Acesta suferă de o afecţiune gravă

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2016, 10:24
Fratele cântăreţei Paula Seling a fost arestat! Acesta suferă de o afecţiune gravă
Paul Seling, fratele artistei Paula Seling, a încercat, marţi, să distrugă un magazin din Baia Mare, iar în prezent este cercetat pentru distrugere.

Paul Seling, care a mai comis şi alte acte de distrugere de-a lungul timpului, a fost prins marţi noapte, în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Fratele Paulei Seling a fost amendat cu suma de 300 de lei de către poliţiştii locali, iar cei de la Poliţia municipiului Baia Mare îl cercetează acum pentru acte de distrugere.

În declaraţia făcută în faţa oamenilor legii acesta şi-a recunoscut vina.

„În urma declaraţiei pe care noi am luat-o, persoana în cauză şi-a recunoscut fapta anterioară. Mai mult decât atât, potrivit declaraţiei lui, a mai savârşit şi alte acte de vandalism în trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai", Liceului de Arte precum şi asupra Coloniei Pictorilor", a declarat Gheorghe Perian, şeful Poliţiei Locale din Baia Mare, scrie gandul.info.

Paula Seling a dorit să facă lumină în acest caz postând pe contul ei de Facebook motivul pentru care fratele ei a recurs la acest gest necugetat. Potrivit declaraţiilor artistei, Paul Seling suferă de probleme grave de sănătate, mai exact tânărul are două tumori cerebrale.

„Fratele meu este absolvent de Arhitectura, artist, grafician şi muzician extrem de talentat. Întâmplările nefericite ale ultimelor zile se datorează unor probleme de sănătate legate strâns de două tumori cerebrale. Aceste lucruri sunt personale şi vă mulţumesc pentru că respectaţi intimitatea familiei.  Aş vrea să precizez că, din câte ştiu eu, fratele meu nu a fost violent, nu a fost încătuşat, nu a fost agresat de poliţie, iar termenii folosiţi de autorii comunicatului de presă cu privire la actele de vandalism sunt exageraţi”, a scris Paula Seling pe reţeaua de socializare.