Fratele lui Kim Kardashian vrea să vină în România

De: Mioara Tronaru / 22.07.2013, 12:27
Fratele lui Kim Kardashian vrea să vină în România
Cel mai urmărit reality-show din istoria E!, ”Keeping Up with the Kardashians”, revine cu un sezon nou, cel cu numărul opt, duminică, 21 iulie, de la ora 22.00. Printre noii protagonişti, se numără şi fratele vitreg al lui Kim Kardashian, Brody Jenner, pe care l-am ”descusut” prin telefon despre show, dar şi despre viaţa de dincolo de camerele de filmat.

– Ţi-ai început cariera în televiziune în 2005. Cum e să fii tot timpul cu o cameră de luat vederi pe urme?

Atât cât se poate încerc să nu mă gândesc la camerele de luat vederi care sunt urmele mele, pentru ca publicul să vadă reacţiile mele reale la tot ce mi se întâmplă. La început, a fost puţin ciudat, dar m-am obişnuit, a devenit ceva normal, care nu mă deranjează. Mai ales acum, când filmez alături de familia mea extinsă, pentru ”Keeping Up with the Kardashians”, este mult mai uşor.

– Într-un reality show precum ”Keeping Up with the Kardashians” ai tendinţa să te cenzurezi, să fii mereu atent la ceea ce faci sau ce spui?

Nu, în acest sezon, al optulea, totul este cât se poate de real! S-au petrecut multe lucruri în această familie. De exemplu, tatăl meu, Bruce Jenner, şi cu mine, începem să ne cunoaştem din ce în ce mai bine, suntem foarte sinceri unul cu celălalt şi ne spunem direct ceea ce simţim. Normal, sunt şi lucruri pe care încercăm să le păstrăm doar pentru noi, însă, în cele din urmă, chiar şi acestea ies la iveală, la un moment dat. Pentru că întreaga familie este cât se poate de sinceră. Cei care au urmărit sezonul trecut, al şaptelea, au putut vedea scene cât se poate de directe, pentru că fiecare membru al familiei este sincer.

– Ai adus vorba despre tatăl tău şi de relaţia dintre voi doi, poţi să ne spui cum a evoluat această relaţie în ultimul timp şi pe parcursul filmărilor la sezonul 8 din ”Keeping Up with the Kardashians”?

În primul rând, acum ne vedem! (râde) Înainte, nu prea ne întâlneam. Am filmat mult, împreună, pentru acest show, aşadar petrecem destul timp unul cu celălalt, ceea ce ne ajută să ne cunoaştem mai bine şi asta este extraordinar! Mă simt norocos pentru că sunt plătit ca să apar într-un show în care filmez alături de familia mea, pe care pot, astfel, să o cunosc mai bine.

– Simţi că relaţia cu tatăl tău s-a îmbunătăţit datorită filmărilor la ”Keeping Up with the Kardashians”?

Da, categoric, simt că s-a îmbunătăţit. Atunci când nu filmăm, eu călătoresc destul de mult, pentru că îmi place să fac acest lucru, deci nu ne vedem chiar tot timpul, însă simt că relaţia noastră este mai bună acum. Şi asta se datorează şi faptului că filmăm împreună. Camerele video ne obligă, într-un fel, să spunem lucrurilor pe nume, să vorbim despre aspecte pe care, în mod normal, nu le-am aborda într-o discuţie în care aparatele de filmat nu ar fi de faţă. Deci, în mod cert, simt că relaţia noastră s-a îmbunătăţit şi continuă să fie din ce în ce mai bună. Petrec mult timp alături de Bruce în Malibu, zona în care am crescut. În anii precedenţi, Bruce a fost alături de fiicele lui din căsătoria cu Kris – Kendall şi Kylie -, le ducea la şcoală sau alte activităţi şi nu îi rămânea timp pentru altceva. Însă fetele au crescut, astfel că Bruce are acum mai mult timp la dispoziţie, pe care şi-l petrece şi alături de mine. Deci relaţia noastră este mult mai bună acum.

– Dacă eşti tot timpul în lumina reflectoarelor, mai poţi avea secrete? Poţi să îţi păstrezi viaţa personală departe de publicul larg?

Oo, întotdeauna vor exista secrete! (râde) Ştii, sunt în lumea televiziunii de aproape zece ani, aşa că sunt obişnuit cu lumina reflectoarelor, cum spui tu. Încerc să îmi păstrez viaţa personală puţin mai departe de ochii publicului şi să îmi protejez relaţiile. Părerea mea este că lucrurile devin mai complicate atunci când dai totul pe faţă, publicul dezvoltă toate poveştile, te judecă şi s-ar putea să nu-ţi placă. Dar mi-am învăţat lecţia! Acum încerc să îmi protejez relaţiile personale cât pot de mult.

– Despre relaţii personale… ştiu că ai avut câteva legături celebre, îmi poţi spune dacă există cineva important în viaţa ta acum?

Da, chiar am ieşit recent de câteva ori cu cineva, dar este cam devreme să spun în ce direcţie vor merge lucrurile, nimeni nu ştie, vom vedea! Dar, ca să îţi răspund la întrebare, da, sunt cu cineva în acest moment.

– Nu vrei să ne spui mai mult, despre cine este vorba?

Chiar dacă ţi-aş spune, oricum, nu ai şti despre cine este vorba. Nu este o persoană cunoscută, să ştii că nu mă întâlnesc doar cu celebrităţi! (râde)

– Ai probleme cu paparazzii? Te deranjează?

Este o întrebare foarte interesantă. Pot să spun că mă consider norocos, pentru că am şansa să fac ceea ce fac acum, mă bucur de succes şi mă aflu într-un moment al vieţii în care am pentru ce să fiu recunoscător. Dar există şi momente în care apare reversul medaliei, pentru că paparazzii pot fi intruzivi. Ca să îţi dau un exemplu, sunt zile în care vrei să te trezeşti, să îţi pui o pereche de pantaloni de trening şi să dai o fugă până la magazinul din colţ. Dar, cum ieşi din casă, te aşteaptă o armată de fotografi. Însă, în cele din urmă, îmi dau seama că sunt nişte persoane care cu asta se ocupă, acesta este serviciul lor, aşa îşi câştigă existenţa – şi respect acest lucru. Aşa că încerc să îi ignor. Uneori devine apăsător, dar, în majoritatea cazurilor, mă gândesc la faptul că oamenii îşi fac meseria.

– Ca simplu telespectator, cum ţi se pare show-ul ”Keeping Up with the Kardashians”?

Ca să fiu sincer, nu pot să spun că m-am uitat la fiecare episod! Ştiu că nu ar trebui să zic asta, dar, fiind vorba despre familia mea, ar fi bizar să mă aşez în faţa televizorului în fiecare duminică şi să mă uit la surorile mele! De altfel, în general nu mă uit foarte mult la televizor, prefer să îmi petrec timpul făcând sport, îmi place foare mult să călătoresc, să ies din casă. Desigur, am urmărit câteva episoade, pe cele mai importante, aşa că aş putea descrie show-ul ca pe unul sincer, plin de viaţă, în care se întâlnesc subiecte diferite. Este un show în care publicul are ocazia să urmărească viaţa unei familii foarte dinamice şi relaţiile dintre membrii săi, în care fiecare spune sincer ceea ce simte – şi cred că acesta este unul dintre atuurile show-ului. Familia Kardashian introduce, pur şi simplu, publicul în multe momente importante din viaţa sa. Ca, de exemplu, atunci când Kourtney a devenit mamă! Membrii acestei familii sunt foarte deschişi, iar publicului pare că îi place la nebunie să privească tot ce se întâmplă!

– Începând din sezonul 8, eşti unul dintre personajele principale. Cum le-ai recomanda telespectatorilor acest nou sezon?

Publicul va avea ocazia să afle, în sezonul 8, mai multe despre familia Jenner. O parte a acţiunii se va ţese în jurul celor din familia Jenner, în special în jurul relaţiei dintre mine şi tatăl meu, Bruce. Sezoanele precedente au fost concentrate asupra fetelor şi a familiei Kardashian, însă acest sezon va arăta publicului mai multe despre “aripa” Jenner şi despre relaţiile dintre cele două familii.

– Despre relaţiile dintre familiile Jenner şi Kardashian, care era părerea ta despre cei din familia Kardashian înainte de a-ţi deveni rude? S-a schimbat ceva după?

Noi formăm o familie extinsă de mult timp. Practic, de când aveam doi ani, aşa că nu îmi amintesc vremurile când nu eram rude. Am crescut în case diferite, aşadar, nu ne prea vedeam unii cu alţii. Dar acum, de când filmăm împreună, ne vedem mult mai des, ceea ce este un lucru bun, pentru că avem, astfel, şansa să ne cunoaştem mai bine.

– Naşterea fetiţei lui Kim a ţinut toată lumea cu sufletul la gură. Îmi poţi spune cum te-ai simţit tu în acele momente?

(Râde) Sincer, am fost extrem de fericit pentru ea! A fost un eveniment păstrat departe de ochii lumii, privat, astfel încât nu am fost la spital când a născut. Dar imediat cum am aflat, m-am bucurat mult pentru Kim şi sunt convins că va fi o mamă extraordinară! Am văzut cât de frumos se poartă cu copiii lui Kourtney, cum este când sunt ei prin preajmă, şi ştiu că o să fie o mamă extrem de bună. Ştiu că este foarte fericită!

– În afară de ”Keeping Up with the Kardashians”, mai ai şi alte proiecte în televiziune?

Da, lucrez destul de mult pentru televiziune, însă, ca să fiu sincer, pasiunea mea este să stau în spatele camerelor de filmat, nu în faţa lor. În momentul de faţă, sunt în discuţii pentru diverse proiecte, dar este devreme să spun despre ce este vorba. Vom vedea, în mod sigur în viitor se vor concretiza câteva dintre aceste proiecte în care sunt implicat ca producător executiv.

– Cum te simţi în momentele în care nu eşti filmat?

Filmez pentru acest show aproximativ 3 sau 4 zile pe săptămână, în funcţie de ce au nevoie producătorii, dar nu pot spune că sunt diferit atunci când nu sunt filmat. În show se poate vedea mult din personalitatea mea, cine sunt, deci sunt cât se poate de real.

– Ai spus, mai devreme, că îţi place să faci sport şi să petreci timp în aer liber. Ce sporturi practici?

Îmi plac toate sporturile, dar prefer să practic snowboarding, surfing, skateboarding sau skydiving. Am crescut în Malibu, într-un orăşel aflat pe malul oceanului Pacific, astfel încât am putut practica tot felul de sporturi, încă din copilărie. Îmi plac aproape toate sporturile, sunt un tip atletic.

– Te vom putea vedea practicând sporturile despre care vorbeşti şi în noul sezon din ”Keeping Up with the Kardashians”?

Da, s-ar putea să vedeţi câte ceva, dar veţi mai vedea şi că mergem în Grecia, într-o excursie cu toată familia! Acolo o să avem tot felul de activităţi de vacanţă, amuzante! Nu pot să îţi spun prea multe, pentru că stric toată surpriza, însă publicul va avea ocazia să vadă şi momentele în care familia se relaxează. Mai exact, nu vom vorbi despre lucruri serioase, relaţii dificile sau probleme de familie – ci, pur şi simplu, ne relaxăm, ne bucurăm că suntem în această companie şi devenim şi mai uniţi! O să fie foarte amuzant!

– Grecia nu este departe de ţara mea, România, în Europa de Est. Ai auzit vreodată de ţara asta?

Nu, nu ştiu nimic, dar sunt foarte curios! Îmi place să călătoresc, aşa că te rog pe tine să îmi spui câte ceva despre România!

– Nadia Comăneci, gimnasta de care cred că ai auzit, este româncă!

Da, sigur că am auzit de ea!

– Dacă te invit să ne faci o vizită, îţi faci loc în program?

Bineînţeles! Aş fi onorat!

 

Mioara Tronaru