Frumuseţe cu produse naturiste. La ce trucuri apelează starurile de la Hollywood!

De: Nicoleta Nicolae / 06.10.2014, 17:00
Frumuseţe cu produse naturiste. La ce trucuri apelează starurile de la Hollywood!
Vedetele din Cetatea Filmului au descoperit tot felul de produse naturiste la care apelează cu încredere şi pe care le preferă oricând în locul produselor cosmetice scumpe.

Anna Kournikova, tratament pentru păr cu bere

Multe femei o invidiază pentru părul său frumos şi sănătos, însă puţină lume ştie că celebra tenismenă foloseşte o mască făcută din bere şi pâine neagră. Se amestecă într-un bol miez de pâine neagră cu bere şi apoi se aplică pasta obţinută pe păr. “Este un tratament excelent pentru a-ţi menţine părul în formă”, spune Kurnikova, potrivit revistei Cosmopolitan.

Teri Hatche, răsfăţ cu vin roşu

Unul dintre secretele lui Teri Hatcher despre frumusetea sa este vinul roşu. Dar nu în pahar, cum probabil te-au gândit, ci în … cadă! Actriţa din “Neveste disperate” spune că licoarea bahică – ce conţine acid tartaric şi alfa hidroxil – are rolul de a-i face moale şi mătăsoasă pielea corpului.

Denise Richards foloseste avocado pe post de balsam de păr

Pasta de avocado este un tratament miraculos pentru revitalizarea profundă a părului, chiar de la rădăcină, spun specialiştii. Pentru un rezultat şi mai bun, se combină pulpa fructului cu o linguriţă de ulei de măsline, iar pasta obţinută se aplică pe şuviţa de păr.

Rachel Bilson foloseste vaselina în loc de demachiant

Vaselina este o metodă de infrumusetare folosită de numeroase vedetelor. Rachel Bilson apelează adesea la această metodă pentru a îndepărta machiajul insistent, dar o folosesc în acelaşi timp şi pe post de cremă de noapte hidratantă. Actriţa din serialul “Friends” foloseşte  vaselina în fiecare noapte, pentru hidratarea pielii sensibile din jurul ochilor, spune vedeta.