Frumuseţe şi răsfaţ

De: Mioara Tronaru / 02.04.2013, 15:06
Frumuseţe şi răsfaţ
Dove ştie că frumuseţea este o sursă de încredere şi că atunci când ne simţim bine în pielea noastră suntem mai fericite. Pentru a te simţi frumoasă în fiecare zi, transformă-ţi ritualul de îngrijire într-un real răsfăţ cu noua gamă de loţiuni şi cremă de corp Dove Purely Pampering.

Disponibile în 3 variante, noile loţiuni Dove Purely Pampering cu arome delicioase oferă pielii tale îngrijire superioară pentru a fi frumoasă şi hidratată.

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla cu formula hidratantă cu unt de shea hrăneşte pielea în profunzime* şi îi conferă un aspect catifelat, în timp ce parfumul reconfortant de vanilie îţi inspiră o stare de echilibru.

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals cu  formula sa hrănitoare cu lapte de cocos hidratează în profunzime* pielea şi o lasă fină şi plăcută la atingere. Acordă-ţi momente de relaxare cu parfumul îmbietor de petale de iasomie!

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower este perfectă dacă îţi doreşti o piele hidratată şi răsfăţată. Formula specială cu extract de migdale îţi îngrijeşte pielea, iar parfumul calmant de hibisus îţi inspiră o stare plăcută de armonie.

Gama de loţiuni de corp Dove Purely Pampering beneficiază de sistemul unic DeepCare  ComplexTM, ce conţine agenţi nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime* şi previn descuamarea acesteia.

Crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla are o formulă uşoară ce conţine agenţi de catifelare şi unt de shea care hrănesc pielea, iar parfumul delicat de vanilie îţi inspiră o stare de echilibru.

Cu noile loţiuni de corp şi creme de la Dove Purely Pampering te vei bucura de momente de răsfăţ unice – de o piele frumoasă, parfumată şi hidratată!