Frumuseţi la Hollywood! Actriţe clasice vs. actriţe moderne, la aceeaşi vârstă

De: Pusa Toader / 01.05.2015, 15:00
Frumuseţi la Hollywood! Actriţe clasice vs. actriţe moderne, la aceeaşi vârstă
Standardele frumuseţii la Hollywood s-au schimbat total faţă de perioada în care vedete precum Ginger Rogers, Katherine Hepburn şi Debbie Reynolds erau cele mai bune actriţe din Cetatea Filmului.

 Imaginile de mai jos ne arată exact ce diferenţe sunt între actriţele clasice şi cele moderne, la capitolul înfăţişare. 

GINGER ROGERS & MIRANDA COSGROVE: 20 de ani

Este greu de crezut că partenera de dans a lui Fred Astaire abia trecuse pragul adolescenţei când această fotografie a fost făcută, în 1931. În timp ce Gingers poartă o coafură sofisticată şi machiaj strident, dând impresia că s-a pregătit pentru bal, Miranda este exact opusul – arată chiar mai tânără decât este.

CLARA BOW & SHAILENE WOODLEY: 21 de ani

Clara făcea furori în anii ’20 cu buzele ei în formă de „inimă”, machiajul smokey şi coafura bob. Shailene este exact ceea ce Clara nu ar fi putut fi la acea vreme – relaxată şi eleganta, dar fără să epateze.

JOAN COLLINS & EMMA ROBERTS: 22 de ani

Datorită look-ului ei îndrăzneţ, Collins a devenit celebră în anii ’50 ca fiind „Elizabeth Taylor a săracilor” şi a jucat în „The Girl in the Red Velvet Swing” (1955). Roberts, care apare în filmul „We’re the Millers”, demonstrează că simplitatea este noua extravaganţă.

DEBBIE REYNOLDS & EMMA WATSON: 23 de ani

Până în 1955, Debbie dansase alături de nu mai puţin celebrul Gene Kelly şi era considerată răsfăţata Americii datorită aspectului ei de „fată cuminte”, deşi este evident că acesta o îmbătrânea cu câţiva ani. Watson, însă, pare în continuare adolescenta care învaţă la Hogwarts, deşi a trecut de multă vreme la roluri mai serioase.

KATHARINE HEPBURN & EMMA STONE: 24 de ani

Pomeţii proeminenţi sunt una dintre trăsăturile cu care Hepburn s-a remarcat – această imagine a fost realizată în 1951 -, iar faptul că purta pantaloni în vremuri în care femeile nu concepeau să nu se îmbrace în rochii a făcut-o cu adevărat celebră. Stone pare să aibă şarmul renumitei actriţe şi este una dintre puţinele vedete care arată bine indiferent în ce culori şi-ar vopsi părul.

DORIS DAY & RIHANNA: 25 de ani

Cele două nu au nimic în comun din punct de vedere al imaginii. Dacă Doris şi-a menţinut stilul care a consacrat-o de-a lungul carierei, Rihanna obişnuieşte să îşi schimbe look-ul foarte des. Cu toate acestea, ambele au reuşit sa devină foarte populare şi să rămână aşa. 

AVA GARDNER & ANNA KENDRICK: 28 de ani

Irezistibilă în anii ’50, Gardner s-a măritat cu Frank Sinatra, al treilea ei soţ, după doar un an de când realizase această fotografie. Probabil că Anna împrumută din stilul de femeie fatală al Avei, având în vedere că a decis să apară în ipostaze provocatoare în revista GQ.