Dildo-ul, bun la casa femeii

Apropo.ro / 21.04.2008, 21:00
Dildo-ul, bun la casa femeii
Au fost seri in care ai ramas singurica acasa si, exact atunci, ti-a venit o pofta nebuna de sex. Desigur ca masturbarea este...

Au fost seri in care ai ramas singurica acasa si, exact atunci, ti-a venit o pofta nebuna de sex. Desigur ca masturbarea este cea mai buna amica a ta atunci cand nu ai pe nimeni in pat. Ofera-ti, mai bine, o sansa de a te simti si mai bine (aproape real, ca senzatie) si singura. Fa un mic efort si cumpara-ti un dildo, pentru inceput. Iti va fi de folos si atunci cand el este plecat, dar si cand veti fi impreuna "toti trei".

Mergi in sex-shop-uri si consulta piata. Fara rusine pune intrebari si atinge-le pe cele care le doresti. Cu cat ti se va parea mai aproape de cea reala, cu atat vei simti placere. Si bine ca partenerul tau nu-l va considera un intrus.

Dildo-urile au forme variate, culori, textura si mai ales…marimi. Ce nu ai avut si ti-ai dorit, acum este momentul sa "pui mana pe ea". Depinde si cat de mult vrei sa fii penetrata. Hmmm….fa un exercitiu acasa cu degetul sau…ia o masura de la iubit.

Materialul din care este realizat este important. Majoritatea sunt fabricate din silicon, deoarece este usor de folosit, se muleaza dupa forma ta… si se spala usor. Chiar daca dai un ban in plus, o faci pentru placerea ta. Dildo-urile din cauciuc sunt mai ieftine. Daca esti o incepatoare poate vrei sa incerci cu cele mai ieftine…si daca vei avea doua, ce strica? Exista si dildo-uri din sticla, insa pentru o "virgina" ca tine nu sunt recomandate.

Cu haturi sau fara? Poti folosi un dildo cu haturi, sa il manevrezi dupa cum simti. Haturile te lasa libera la maini, insa trebuie sa mai bagi putin mana in buzunar pentru a-l cumpara. Sunt haturi care se prind pe solduri sau gen chilot.

Mergi la cumparaturi cu partenerul sau cu prietena ta. Poate o faci sa incerce si ea ceva nou, daca nu a facut-o pana acum. Sau poate iubitul tau vrea si mai multe jucarii.

Daca ti-ai facut cumparaturile pe care ti le doreai, mergi acasa si relaxeaza-te prin placere si senzatii.

Le gasesti in sex-shop incepand cu 50 lei si pana la 280 lei (sau si mai sus). Nu uita sa verifici piata si online.