Esti omul visurilor, dar…

Apropo.ro / 07.05.2008, 08:00
Esti omul visurilor, dar...
Iti gasesti omul visurilor, insa mereu exista ceva ce ai schimba la el. In acest caz, mai este omul vietii tale?

Iti gasesti omul visurilor, insa mereu exista ceva ce ai schimba la el. In acest caz, mai este omul vietii tale?

V-ati intalnit intamplator si v-ati placut la prima vedere. Sunteti impreuna pentru ca exista multe lucruri care va atrag reciproc.

Ajungeai acasa si te gandeai cum mirosea parfumul lui atunci cand va apropiati mai mult. Iti placea atingerea lui atunci cand iti punea mana pe brat sa te opreasca din povestit. Te ameteau ochii lui atunci cand te privea fix si vorbea cu tine. Buzele carnoase se miscau provocator cand iti explica ceva anume. Si multe altele…

Daca ti-au placut atatea lucruri la el, de ce vrei sa mai schimbi ceva? La asta trebuia sa te gandesti inainte sa ajungi in acel punct serios, de unde povestea ia o alta conotatie.

Niciodata nu vom fi perfecti sau oamenii la care altii viseaza. Putem cel mult sa ne apropiem de acel ideal. Fiecare dintre noi gresim, iar asta ne impiedica sa fim perfecti. Uneori din multa dragoste gresim, din multa atentie gresim, din ce vrem sa nu gresim … gresim.

Te-ai gandit ca tocmai imperfectiunile lui te-au atras? Ce este perfect devine plictisitor si dezinteresant. In loc sa-l "dresezi" dupa cum ai dori, mai bine te privesti in oglinda, constienta fiind ca nici tu nu esti perfecta. Si el a observat, insa ti-o spune? Isi arata nemultumirea asa cum o faci tu? Sta cu tine fiindca te place, iar daca te mai sicaneaza o face pentru ca ii place cum reactionezi si pentru ca impacarea este mult mai dulce.

In loc sa analizezi lucrurile care-ti par ciudate mai bine mergi inainte si priveste partea frumoasa a lucrurilor: cum te simti langa el, cum te tine in brate, cum te infiori atunci cand te saruta, cum te protejeaza si vegheaza sa iti fie bine. Asta este partea frumoasa a lucrurilor. Toate sunt valabile in cazul in care ceea ce ai observat nu sunt lucruri demne de luat in seama (nu e foarte grav ca nu isi asorteaza lenjeria intima cu sosetele dar e grav daca nu se spala pe maini dupa ce se duce la toaleta).

Data viitoare cand te mai loveste simtul analizei, scutura-te singura si aminteste-ti de omul frumos care ti-a facut declaratii de dragoste si de care te-ai indragostit. Spune-i ca este omul visurilor si nu adauga nici un "dar" dupa aceea ! Nimic nu mai conteaza atunci cand sunteti impreuna! Cautati o cale sa va simtiti bine impreuna, asa cum sunteti.