Ghiceste forma penisului de la prima vedere (Apropo de sex, ep. 26)

Apropo.ro / 23.01.2009, 17:00
Majoritatea barbatilor se gandesc daca penisul lor are dimensiunile perfecte. Ei isi doresc sa nu primeasca reprosuri!

Majoritatea barbatilor se gandesc daca penisul lor are dimensiunile perfecte. Ei isi doresc sa nu primeasca reprosuri in pat si sunt competitivi cand vine vorba de satisfacerea partenerei. Cat de mult conteaza lungimea si grosimea penisului, daca tehnica sexuala este la pamant?

Se spune ca iti poti face o idee despre forma penisului barbatului de langa tine chiar de la prima vedere, doar privind mai atent cateva detalii: degete, nas, forma ochilor, liniile gurii, barbia, etc. Exista o multime de aspecte care te conduc spre cunoasterea anumitor lucruri interesante, pe care le poti verifica in timp.

Degetele si penisul

Se spune ca poti ghici dimensiunea penisului unui barbat dupa degetul inelar. Daca acesta este mai mare decat degetul aratator, inseamna ca barbatul are o mai mare cantitate de testosteron. Cu cat are mai mult testosteron, cu atat penisul este mai mare. Daca cele doua degete sunt la acelasi nivel, atunci barbatul are o cantitate mai mica de testosteron.

De asemenea, se spune ca forma degetului mare ar cam coincide cu forma penisului. Daca un tip are degetele mari mai lungi si mai groase, ar trebui sa stii ca penisul lui este lung si gros. Daca degetul cel mare este ingust, dar mai mare inspre unghii, glandul este mai mare decat penisul.

55% dintre barbati se arata multumiti de penisul lor.

Totusi, cand il vei intalni nu lasa sa vada ca ii urmaresti mainile. Si barbatii cunosc foarte multe aspecte in ce priveste "barbatia".

degete

Ochii si penisul

Se pare ca ochii nu sunt doar oglinda sufletului. Liniile din coltul ochilor ne spun multe despre inclinatia sexuala a barbatului.

O persoana fara aceste linii are impulsuri erotice mai reduse.

Gura si penisul

Un barbat care are liniile din jurul gurii proeminente are si o dorinta sexuala dezvoltata.

Barbia si penisul

Despre barbatii care au gropite in barbie se spune ca sunt foarte virili.

Indiferent de ce detii in pantaloni, daca este mai mare decat poate "gazdui" vaginul… este putin in plus.

Totusi, ar fi bine sa nu luam litera de lege ceea ce altii au presupus, mai ales ca marimea penisului variaza in functie de factorul genetic.

Marian: "Cat de importanta este marimea organului genital masculin pentru femei? De ce ele cauta numai lungime exagerata? Ele nu au auzit de "mica si jucausa"?"

Apropo de sex: Femeile acorda o mare importanta penisului partenerului, dar si a lucrurilor pe care acesta le face spre satisfacerea sexuala. Cum spuneam mai sus, degeaba ai centimetri multi daca nu stii cum sa impresionezi sexual. Un penis mai gros ofera mai multa placere decat unul lung si "bleg". Nu toate femeile cauta lungimea. Cel mai important factor este sa va intelegeti in intimitate.

Adrian: "Nu am avut pana acum plangeri, daca intelegeti ce vreau sa spun, de la domnisoarele pe la care am umblat. In ultima vreme, nu prea mai am rabdarea pe care o aveam odata, sa stau la discutii cu ele, sa le "perii". Am chef de sex simplu, fara preludiu. Cum le poti explica asta femeilor?"

Apropo de sex: Nu a spus nimeni si nici nu este o conditie ca inainte sa faci dragoste cu iubita ta sa te apuci de preludiu. Uneori este mai incitant sa lasi sa curga de la sine totul. Daca nu alternezi partidele sexuale mai "clasice’ cu ceva mai "altfel" poti sa te lovesti de monotonie, rutina….. Nu trebuie sa perii domnisoarele si nu ar trebui sa te oboseasca asta, chiar daca ai face-o. O mana pe frunte, pe par sau un sarut dulce fac cat zece atinceri, totul tine si de moment. In amor nimic (aproape) nu trebuie sa cataloghezi ca fiind o corvoada, greu, obositor sau mai stiu eu ce. Iti place sau nu sa o faci, e simplu!

Florin: "Ce sa fac sa imi creasca penisul mai lung si mai gros? Dar sa nu mai ejaculez cand stau langa o fata pe care o intalnesc seara in club?"

Apropo de sex: Ca sa iti rezolvi problema poti face operatii de marire a penisului, exercitii de marire si poti lua alte stimulente. Penisul nu creste la infinit, pe la 17 – 18 ani un barbat atinge maturitatea sexuala. Un doctor specialist iti poate explica pe larg lucrurile de care ai nevoie.

Ca sa nu mai ejaculezi atunci cand intalnesti o fata intr-un club, eu nu pot sa iti spun decat sa incerci sa te apuci de exercitii sa iti controlezi aceasta pornire. Nu mi-ai spus daca ti-ai inceput viata sexuala, cat de intensa este… daca ea exista. Raspunsul orgasnismului la acesti stimuli este normal, mai ales la tineri. "Ochii vad, inima cere" si nu ai inca experienta necesara. Cu putina atentie si cunoastere de sine, poti trece usor peste toate. Te astept sa imi spui ce s-a mai intmplat in club!

Daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ne scrii pe adresa [email protected], unde putem vorbi despre orice si fara prejudecati, dar cu bun simt. Ai trait o experienta interesanta si vrei sa ne-o spui? Noi te asteptam la [email protected].

Apropo de sex este rubrica prin care noi incercam sa fim alaturi de tine, incercand impreuna sa gasim in fiecare saptamana o solutie la problemele legate de relatii si sex. Consilierii tai de suflet, Titus si Aida, vor incerca ca in fiecare vineri sa iti vina in ajutor cu raspunsuri la intrebari. Trimite intrebarile sau nelamuririle tale la [email protected]. Chiar daca va raspundem pe site, nimeni nu va cunoaste.

Intreaba acum!

Vezi aici raspunsurile episoadelor trecute

Foto: collegecandy.com