Kylie vrea 250 de prosoape si pereti de oglinzi

Apropo.ro / 14.05.2008, 11:16
Kylie vrea 250 de prosoape si pereti de oglinzi
Echipa de productie a artistei a solicitat 7 cabine, fiecare dintre ele cu pereti de oglinda, si nu mai putin de 250 de prosoape.

Doar trei zile ne mai despart de unul dintre cele mai asteptate show-uri ale primaverii: concertul Kylie Minogue. Evenimentul va presupune insa o adevarata desfasurare de forte: alaturi de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea si demontarea scenei vor fi mobilizati aproximativ 200 de tehnicieni romani.

Pentru culise, echipa de productie a artistei a solicitat 7 cabine, bine luminate, fiecare dintre ele cu pereti de oglinda, si nu mai putin de 250 de prosoape, toate negre. Fabuloasa productie a turneului KylieX2008, care a impresionat deja publicul din Franta si Germania, a ajuns in Romania cu 20 tiruri, iar o parte din echipa artistei a ajuns deja, in total fiind asteptate 7 autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobati, muzicieni, si stilisti.

Aproximativ 20.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care Kylie il va sustine peste cateva zile in Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni. Show-ul de sambata aceasta face parte din turneul KYLIEX2008, considerat a fi cel mai extravagant turneu din cariera artistei: punerea in scena a spectacolului se ridica la costuri de peste 10 milioane de lire sterline.

Cei care isi doresc sa o vada pe Kylie live la Bucuresti ar trebui sa se grabeasca: biletele pentru concert sunt aproape epuizate, ultima categorie in care mai exista locuri disponibile fiind cea de 95 lei (Gazon B).