„Furios şi Iute 7”, în premieră în România, din 3 aprilie

De: Nicoleta Nicolae / 25.03.2015, 08:00
Paul Walker, Vin Diesel si Dwayne Johnson se aventurează încă o dată într-o cursă nebună în Fast and Furious 7, alături de Jason Statham.

Desi se lanseaza in cinematografe abia pe 3 aprilie, cativa fani norocosi au avut ocazia sa-l vada in premiera in cadrul unui eveniment organizat in secret la unul dintre cele mai populare festivaluri din SUA, SXSW.


Fanii si-au exprimat imediat parerile despre film pe Twitter, acolo unde a fost unul dintre cele mai discutate subiecte.  Al saptelea film din serie este si ultimul in care fanii il vor mai vedea pe starul francizei, Paul Walker. Acesta a murit intr-un accident tragic de masina, in noiembrie 2013, iar filmarile se aflau in derulare. Ultimele scene au fost terminate cu ajutorul fratilor lui Paul Walker.

Furios şi Iute 7 reia povestea la un an după ce echipa lui Dom (Vin Diesel) şi a lui Brian (Paul Walker) s-a întors acasă, în Statele Unite, fiind iertaţi pentru greşelile comise. Îi regăsim obişnuindu-se cu viaţa de partea corectă a legii: Dom încearcă disperat să-I retrezească amintirile lui Letty (Michelle Rodriguez), în timp ce Dom se străduie să facă faţă vieţii domestice din suburbie alături de soţia lui, Mia (Jordana Brewster) şi de fiul lor, în timp ce Taj (Chris “Ludacris” Bridges) şi Roman (Tyrese Gibson) se bucură de libertate trăindu-şi visele pe picior mare.

Dar pericolul îi pândeşte pe toţi fără să aibă habar. Un asasin britanic, fost membru al echipelor de operaţiuni secrete are nişte socoteli de încheiat cu ei. Şi-a început regimul de teroare la Tokio, unde l-a ucis brutal pe Han (Sung Kang), apoi a venit în L.A.,  unde a încercat să-l asasineze pe Hobbs (Dwayne Johnson): el e Deckard Shaw (Jason Statham), el care e decis să-I vâneze şi să-i elimine până la unul pe toţi cei care l-au adus în comă pe fratele lui, Owen (Luke Evans).