Gabriela Cristea: “Încerc să nu arăt vârsta pe care o am”

De: Nicoleta Nicolae / 10.01.2014, 16:00
Gabriela Cristea: “Încerc să nu arăt vârsta pe care o am”
Gabriela Cristea se numără printre vedetele autohtone care au o siluetă şi un tonus de invidiat. Iată care este secretul!

Cu o atitudine mereu pozitivă şi o energie molipsitoare, vedeta Kanal D, în vârstă de 39 de ani, a ştiut să folosească timpul în favoarea sa şi nu este intimidată de trecerea anilor.

“Mă simt şi mă comport uneori, ca şi când aş avea 20 de ani, păstrând limitele decenţei. Reuşesc, din punct de vedere fizic, să nu arăt vârsta pe care o am. Timpul a lucrat in favoarea mea, indiferent de momentele dificile prin care am trecut, pentru că am ştiut să îmi păstrez spiritul tânăr. O femeie devine mai frumoasă pe măsură ce experienţa de viaţă se acumulează, iar sufletul ei devine, în mod firesc, din ce în ce mai frumos! Echilibrul interior şi dragostea sunt elixirul tinereţii”, spune Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiuii “Te vreau langa mine”, de la Kanal D.

Citeste si:

http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a11507946–gabriela-cristea-are-un-iubit-cantaret-

http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a11603077-top-5-cele-mai-frumoase-vedete-inselate-din-romania

http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a11521299–surpriza-pentru-gabi-cristea-iubitul-ei-are-o-alta-relatie-de-sapte-ani