GAFĂ DE PROPORŢII! Angelina Jolie a apărut cu faţa plină de pudră la un eveniment

De: Cătălina Matei / 13.05.2014, 11:16
GAFĂ DE PROPORŢII! Angelina Jolie a apărut cu faţa plină de pudră la un eveniment
Una dintre cele mai aşteptateapariţii pe covorul roşu, indiferent de eveniment, Angelina Jolie a dezamăgit cu look-ul ei ieri seară, la premiera filmului “The Normal Heart” de la New York. Însoţită de Brad Pitt, actriţa a coborât din maşină cu faţa plină de pudră.

Deşi nu joacă în film, Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost prezenţi, aseară, la premiera peliculei “The Normal Heart” de la New York, o producţie marca HBO. Brad se număra printre producătorii executivi ai peliculei.

Însă Angelina Jolie a şocat pe toată lumea după ce a coborât din maşină fără a avea machiajul perfect finisat. Se pare că actriţa şi-a aplicat de una singură un strat de pudră chiar înainte de a coborî pentru fotografii şi a fost atât de grăbită încât n-a apucat să întindă pudră uniform. Aşa că s-a ales cu o mai multe pete albi pe pomeţi şi decolteu.

Se pare că este vorba despre o pudră translucidă, cu efect de uniformizare a tenului, folosită frecvent de make-up artiştii de la Hollywood. Însă, dacă nu este aplicată cu atenţie, poate lăsa urme vizibile care ies la suprafaţă în lumina bliţurilor. Din grabă, Angelina a căzut „victimă” machiajului profesionist.