Gandeste-te de doua ori inainte sa mananci de la fast-food (VIDEO)

Apropo.ro / 14.08.2008, 15:11
Gandeste-te de doua ori inainte sa mananci de la fast-food (VIDEO)
Mai multi angajati ai unui fast-food din statul american Ohio au fost concediati, dupa ce pe internet a aparut un clip in care unul dintre ei face baie intr-una din chiuvetele din bucatarie.

Mai multi angajati ai unui fast-food Burger King din statul american Ohio, au fost concediati, dupa ce pe internet a aparut un clip in care unul dintre ei face baie intr-una din chiuvetele din bucatarie.

Filmuletul, postat initial pe pagina de internet MySpace.com, tine patru minute si il are ca personaj central pe Mr. Unstable (Domnul Instabil, n.r.), dupa cum singur s-a intitulat angajatul fast-foodului.

Acesta este instalat confortabil in chiuveta de inox a restaurantului, gol-pusca. printre care si unul din manageri. Toti au fost concediati, iar oficialii Burger King au declarat ca chiuveta a fost sterilizata, la fel ca toate celelalte ustensile de bucatarie folosite.

Ceilalti angajati, care nu au fost de fata in timpul incidentului, au urmat un nou training in care li s-au reamintit procedurile cu privire la conditiile de igiena care trebuie indeplinite.

 

 

 

Mai multe detaliii despre acest caz, pe Gandul.info

Daca stii de situatii asemanatoare petrecute in fast-foodurile din Romania scrie-ne aici

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Ai face skateboarding cu o Lada Niva? (VIDEO)

Ai face skateboarding cu o Lada Niva? (VIDEO)

Ce se intampla atunci cand pasiunea pentru skateboarding si cea pentru masini se intalnesc si se asezoneaza cu un dram de nebunie?

Cele mai ciudate

Cele mai ciudate "chinezarii" de la Olimpiada din Beijing

Dupa mult laudata festivitate de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing au iesit la suprafata si cateva dintre ciudateniile care au contribuit decisiv la inserarea…

Polar Candle, iluzii optice japoneze

Polar Candle, iluzii optice japoneze

Compania japoneza wowlab prezinta ultimile produse – lumanarile polarizate – la evenimentul cultural typhoon din acest an.

Gigi Becali, in topul celor care au pierdut cei mai multi bani la cazino

Gigi Becali, in topul celor care au pierdut cei mai multi bani la cazino

In urma articolului aparut in Libertatea, in care se era prezentat faptul ca Gigi Becali a pierdut recent la cazinou o suma uriasa de bani, dupa ce a jucat sase ore la…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza