Găseste costumul de baie ideal!

De: Mioara Tronaru / 20.06.2013, 17:26
Găseste costumul de baie ideal!
Vara a venit şi ţi-ai făcut deja planurile pentru o vacanţă relaxantă pe nisipul fierbinte. Încă nu ţi-ai cumpărat costumul de baie? Nici să nu te gândeşti să îl porţi pe cel de anul trecut! La Takko Fashion găseşti costumul de baie perfect şi plaja se va transforma într-un catwalk.

Alegerea costumului de baie nu este o sarcină uşoară pentru nicio femeie întrucât îi sunt atribuite roluri multiple: trebuie să ascundă imperfecţiunile fireşti şi totodată să ţină pasul cu tendinţele de ultimă oră, să garanteze un look sexy, fără să încalce însă normele bunului gust.

Nu în ultimul rând, costumul de baie nu trebuie să îţi restricţioneze creativitatea, ci să îţi permită să te joci cu imprimeurile şi culorile pe cât posibil. De la modele ultra-feminine la cele grafice, în culori puternice, în magazinele Takko Fashion poţi să fii sigură că vei găsi ceva pe gustul tău.

Suprapunerea materialelor este modalitatea perfectă pentru a camufla colăceii şi a da impresia unui bust generos, aşa că un costum de baie verde, cu detalii albastre ca de dantelă, este alegerea cea mai bună din punct de vedere estetic şi practic. Nuanţa puternică de verde va fi ca o pată de culoare şi combinaţia cu pielea bronzată nu poate fi decât una de succes.

Un costum de baie cu sutien care se leagă după gât este opţiunea cea mai bună pentru o femeie nu foarte înzestrată în partea de sus, creând un efect de lifting instant. Culorile sunt cele mai bune prietene ale unei siluete androgine, iar un costum de baie cu dungi în culorile curcubeului sau imprimeu încărcat va crea iluzia de forme feminine, cât se poate de seducătoare.

Un abdomen plat, bine lucrat, este aspiraţia oricărei femei, dar este greu de obţinut. Un costum de baie întreg păcăleşte ochiul privitorului, iar pentru un plus de senzualitate, mizează pe croiala îndrăzneaţă a modelului monokini. O reinterpretare a modelului clasic întreg, cu tăieturi strategice care maschează atât cât este nevoie şi lasă la vedere suficientă piele, atrăgând privirea asupra celui mai îngust punct al taliei.