Geanina Ilieş: „Aveam 7 ani, când mi-am dat seama că e ceva cu Moşul”

De: Nicoleta Nicolae / 24.12.2014, 07:00
Geanina Ilieş: „Aveam 7 ani, când mi-am dat seama că e ceva cu Moşul”
Prezentatoarea de la Observator recunoaşte că întotdeauna împodobeşte bradul înainte de Crăciun şi că e cea mai fericită atunci când fiul ei, Patrick, îi cântă colinde.

1. Obişnuiesti să împodobeşti bradul în seara de Ajun sau mult mai devreme? Ţii cont de anumite trenduri (în materie de culoare), confecţionezi obiecte de decor de Crăciun?
Bradul îl fac mult mai devreme întotdeauna, mai ales că Patrick nu rezistă să-l facem mai  târziu. El e maestrul de ceremonii. Este foarte implicat în momentul când facem bradul, iar el aşază mereu steluţa din vârf. Anul ăsta am stabilit să-l decorăm cu fundiţe în două culori: roşu şi alb, globuleţe şi luminiţe specifice. Abia aştept seara de Ajun.

2. Ce amintiri din copilărie ai legate de Crăciun?
Cel mai haios a fost când am descoperit fără să vreau cadourile de la Moş înainte să vină, practic. Mama nu le-a ascuns foarte bine. Cam atunci mi-am dat seama că e ceva la mijloc cu Moşu’. Eram mică, cred că aveam vreo 7 anişori.

3. Faci pe Moş Crăciun?
Normal, am început deja să caut cadourile potrivite pentru fiecare. Lista lui Patrick e gata de foarte mult timp, iar pentru cei dragi încă mai caut. Nu o să fiu eu deghizată, dar am stabilit cu Moşu’ să ajungă şi la noi în vizită. J

4. Mai mergi cu colindul?
Nu, dar îmi place să-l ascult pe Patrick. Zilele trecute îmi cânta ”Florile dalbe” prin casă. E foarte haios. Îmi explica exact cum sună colindul şi cum trebuie cântat. J