Geanina Ilieş, mândră de fiul ei! Patrick a luat coroniţă şi diplomă de merit!

De: Nicoleta Nicolae / 26.06.2013, 12:33
Geanina Ilieş, mândră de fiul ei! Patrick a luat coroniţă şi diplomă de merit!
Vedeta Antenei 1 este o mamă fericită: are un copil frumos, sănătos şi deştept. Patrick, în vârstă de aproape şapte ani, a terminat anul pregătitor de la şcoala Mark Twain, pe care l-a absolvit cu rezultate deosebite.

Băieţelul ei s-a intors acasă cu coroniţă şi diplomă de merit pentru că a trecut exemplar toate probele de la final de an. Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a fost cuprinsă de emoţii puternice când şi-a văzut băieţelul ieşind de pe porţile grădiniţei cu coroniţa de flori pe cap, cu insigna de merit în piept şi cu diploma de absolvire sub braţ.

„Mi-au dat instantaneu lacrimile. Am realizat cât de mare şi frumos a crescut şi cât de repede a trecut timpul. Acum iată-ne păşind într-o nouă etapă. Din toamnă va fi elev în clasa întâi. Este pregătit pentru că a învăţat după un sistem foarte bine pus la punct. Vorbeşte excelent limba engleză şi a învăţat să comunice foarte bine cu cei din jur”, declară Geanina Ilieş.

Coroniţa lui Patrick i-a adus vedetei aminte de perioada frumoasă a copilăriei. „Era o plăcere să merg la şcoală. Am luat coroniţă de multe ori şi o purtam cu drag. Când l-am văzut pe Patrick cu coroniţă am realizat ce băiat mare şi isteţ am. Pentru o mamă acestea sunt cele mai frumoase momente pe care şi le va aminti toată viaţa. Sunt mândra de Patrick!”, spune Geanina Ilieş.