Geanina Ilieş: “Nu mi-a fost greu să îmi cresc copilul singură!”

De: Nicoleta Nicolae / 04.07.2013, 09:00
Geanina Ilieş: “Nu mi-a fost greu să îmi cresc copilul singură!”
Geanina Ilieş, premiată recent cu titlul de “cea mai atrăgătoare vedetă din România”, mărturiseşte că nu i-a fost foarte greu să îşi crească singură copilul, aşa cum s-ar crede din exterior.

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 recunoaşte că a avut un sprijin de nădejde din partea mamei sale, care a ajutat-o în creşterea şi educaţia fiului său cât timp ea a fost ocupată cu fimările serialului „Cu un pas înainte” sau cu prezentarea zilnică a ştirilor sportive.

„Nu am simţit niciodată o greutate să-mi cresc copilul singură, pentru că am avut familia aproape, iar Patrick s-a bucurat de dragostea fiecărui membru al familiei. Mama a fost cea care m-a ajutat întotdeauna şi încă mă ajută atunci când sunt ocupată cu jobul sau când plec la evenimente. Îi sunt recunoscătoare. Nu am apelat la bone. M-am căsătorit la 22 de ani şi am divorţat la 24. Fiecare etapă a vieţii noastre ne maturizează, ne face mai responsabili, mai înţelepţi. Pentru mine cel mai frumos moment a fost atunci când l-am adus pe lume pe Patrick. M-a maturizat!”, a declarat Geanina.

Vedeta susţine că viaţa ei cunoaşte în prezent stabilitate graţie a trei piloni esenţiali. „Nu mă nemulţumeşte nimic. Am un copil sănătos care mă face fericită, o relaţie frumoasă şi un job pe care îl practic cu mare plăcere. Sunt trei piloni care îmi asigură stabilitatea. Îmi doresc ca mama mea să fie sănătoasă şi să nu mai treacă prin perioadele cu probleme de acum un an”, spune ea.

De altfel, Geanina recunoaşte că unul din cele mai dificile momente din viaţa ei a fost atunci când mama ei a avut probleme grave de sănătătate.

„Cea mai dificilă a fost cu siguranţă perioada în care mama mea a avut mari probleme de sănătate. Anul trecut am înţeles că nimic pe lumea asta nu poate înlocui sănătatea, iar lucrul cel mai de preţ este să-i avem pe cei dragi lângă noi şi să ne bucurăm de ei cât mai mult”, a declarat vedeta.