Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici au confecţionat Ghetuţa lui Moş Nicolae

Apropo.ro / 04.12.2014, 13:20
Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici au confecţionat Ghetuţa lui Moş Nicolae
Cei doi prezentatori de la Observator Antena 1 au avut parte zilele acestea de o întâlnire emoţionantă: Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici au mers la o şcoală cu elevi cu cerinţe educative speciale pentru a se juca cu ei şi pentru a confecţiona împreună Ghetuţa lui Moş Nicolae.
Foto: Antena 1
 
Alături de elevi, dar şi de profesori şi câţiva părinţi, Geanina şi Daniel le-au făcut o bucurie micuţilor şi împreună au conceput şi confecţionat ghetuţe care de Moş Nicolae vor găzdui cadouri pentru copiii cuminţi. ”Am învăţat cât de important este să fim mereu alături unii de alţii şi să încercăm să dăruim cât mai mult celor din jur. Atunci când eşti în preajma copiilor şi ai şansa să le aduci zâmbetul pe chip, mulţumirea sufletească nu cunoaşte limite. Orice părinte înţelege acest lucru şi oricine ar trebui să se uite la cel de lângă el şi să-i dăruiască măcar un zâmbet. Alături de Geanina am avut şansa să lucrăm la ghetuţa lui Moş Nicolae cu cea mai de preţ avuţie a ţării: copiii”, povesteşte Daniel. 
 
Foto: Antena 1
 
La rândul ei, însuioşată de micuţii cu care s-a jucat, Geanina Ilieş mărturiseşte că nu a stat mult pe gânduri când a primit invitaţia de a merge la şcoală. ”Când a venit Daniel şi mi-a vorbit de Ghetuţa lui Moş Nicolae am zis un „da” din suflet. Am vrut să fiu lângă copiii care nu au norocul unora dintre noi. Şi cand vorbesc de noroc în cazul de faţă, mă refer la sănătate. Este extraordinar să dăruieşti din suflet chiar şi un zâmbet sau o îmbrăţişare. Copiii sunt cel mai de preţ lucru pe care îl poate avea omenirea asta. Ghetuţa lui Moş Nicolae a fost un proiect făcut din suflet, prin care am avut şansa să fim alături de nişte copii minunaţi”, adaugă şi prezentatoarea de la Observator.