Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici, împreună de… 1 an!

Apropo.ro / 11.11.2014, 09:26
Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici, împreună de… 1 an!
Duminica aceasta a fost motiv de sărbătoare în redacţia Observator. Prezentatorii jurnalelor din week-end de la Antena 1, Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici, au împlinit 1 an de când prezintă împreună ştirile.

Aşa se face că Daniel şi-a întâmpinat colega de pupitru nu doar cu zâmbete şi urări calde, ci şi cu o brioşă şi o lumânare aniversară.

”Am primit foarte multe felicitări de la telespectatori, de la colegi, iar atmosfera în platou a fost una de bucurie”, mărturiseşte Daniel.

Foto: Antena 1

”Noi doi ne înţelegem foarte bine, chiar într-o pauză Gianina a găsit un articol despre cum ne înţelegem cu partenerii profesionali în funcţie de ziua naşterii, iar la noi potrivirea a fost maximă. Lasând gluma la o parte, noi chiar facem echipă bună. La mine s-a dovedit că atunci când am în preajmă o femeie puternică, evoluez. Aşa s-a întâmplat cu soţia mea. Iar pe plan profesional, întâlnirea cu Geanina simt că m-a făcut să evoluez”, mai povesteşte Daniel.

Foto: Antena 1

Imediat după terminarea Observatorului, Geanina şi Daniel au mers în oraş împreună cu o parte a echipei şi au sărbătorit printr-o masă nepretenţioasă şi inedită.

”Am mâncat omletă cu toţii şi ne-am simţit extraordinar de bine, totul a fost foarte relaxat şi am avut prilejul să mai stăm împreună şi în afara serviciului”, încheie prezentatorul de la Antena 1.