George Clooney are liber la căsătoria cu avocata Amal Alamuddin

Apropo.ro / 07.08.2014, 15:35
George Clooney are liber la căsătoria cu avocata Amal Alamuddin
Actorul american George Clooney şi logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, se pot căsători în luna septembrie în Italia. Cuplul a obţinut licenţa de căsătorie la Londra.
Clooney şi iubita lui s-au logodit  în luna aprilie şi urmează să se căsătorească într-o vilă rezidenţială aflată pe malul Lacului Como. Cuplul a obţinut acel certificat de la primăria din Chelsea, un district din Londra, după cum informează contactmusic.com.
 
Potrivit site-ului Dlisted.com, documentul conţine numele complete ale celor doi viitori soţi – George Timothy Clooney, respectiv Amal Ramazi Alamuddin.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Presa internaţională afirmă că George Clooney, în vârstă de 53 de ani, intenţionează să o angajeze pe Lana Del Rey pentru a cânta la ceremonia de nuntă, întrucât logodnica sa, în vârstă de 36 de ani, care a organizat o petrecere a burlăciţelor la New York, luna trecută, este o mare admiratoare a cântăreţei americane.
 
George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.
 
Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată „cea mai sexy avocată din Londra” în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks, scrie Mediafax.
 
George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Între 1989 şi 1993, a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam. Actorul a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.