George Clooney are o Pasiune periculoasă

De: Carmen Ulian / 20.05.2015, 00:00
George Clooney are o Pasiune periculoasă

Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de bănci mai deosebit. Având trecute în dosar mai multe jafuri decât orice alt hoţ din dosarele FBI-ului, Jack s-a făcut remarcat prin faptul că n-a folosit niciodată vreo armă.

Acum, după douăzeci de ani de jefuire a băncilor, Jack se află într-o închisoare de securitate medie, în Florida, contemplând perpectiva petrecerii următorilor 30 de ani după gratii. Şi cum viitorul său nu i se pare prea atrăgător, Jack plănuieşte, deşi ştie că are ghinion - în special în privinţa maşinilor - o dublă lovitură: evadarea şi cel mai important jaf din "cariera" sa.

Însă în ziua evadării, o femeie frumoasă îi aduce ghinion. Karen Sisco este un şerif federal provenind dintr-o familie cu tradiţie. Ajungând, întâmplător, la închisoare chiar în timpul evadării, ea încearcă să îl oprească pe Jack, însă este dezarmată de prietenul acestuia, Buddy (Ving Rhames).

Grăbiţi, şi neştiind ce să facă cu tânăra poliţistă, cei doi o iau cu ei, ca ostatic. În scurt timp Jack şi Karen ajung să ştie destul de multe unul despre celălalt şi între ei se înfiripează o ciudată relaţie.

Durata: 122 min