George Clooney, un soţ darnic! I-a luat casă de 10 milioane de dolari lui Amal Alamuddin

Apropo.ro / 08.10.2014, 11:50
George Clooney, un soţ darnic! I-a luat casă de 10 milioane de dolari lui Amal Alamuddin
George Clooney este un soţ iubitor şi extrem de darnic. Celebrul actor şi-a răsfăţat proaspăta soţie cu un cadou de 10 milioane de dolari, mai precis o casă!
Nici bine nu s-a căsătorit cu  Amal Alamuddin, că George Clooney a şi început s-o copleşească cu daruri. Are o avere de 180 de milioane de dolari, aşa că nu s-a uitat deloc la suma pe care a scos-o din buzunar pentru a-i cumpăra proaspetei sale soţii o casă la doar o oră de Londra, cea în care de altfel s-a şi retras cu Amal Alamuddin  după ce au plecat din Veneţia, acolo unde s-au căsătorit, potrivit Click.
 
George Clooney şi Amal Alamuddin îşi petrec acum luna de miere în Insulele Seychelles, într-un complex hotelier de lux care le-a fost recomandat de bunul lor prieten Brad Pitt.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Potrivit contactmusic.com, starul hollywoodian şi soţia sa au ales să se cazeze într-un complex rezidenţial de pe North Island, o insulă din acest arhipelag tropical, unde accesul se face la bordul unui elicopter.
 
Prinţul William şi ducesa Catherine şi-au petrecut luna de miere în acelaşi complex rezidenţial în 2011, iar Brad Pitt şi Angelina Jolie au petrecut acolo o vacanţă romantică în urmă cu câţiva ani.