George Clooney vrea să candideze în 2016

De: Cătălina Matei / 02.06.2014, 10:09
George Clooney vrea să candideze în 2016
După ce se va căsători cu logodnica sa, avocata de origine britanică Amal Alamuddin, actorul american are planuri mari: vrea să intre în politică!

George Clooney şi iubita sa se pregătesc de nuntă în septembrie, după ce în urmă cu o lună au anunţat că s-au logodit. Conform contactmusic.com, actorul se va concentra după nuntă asupra unei cariere în politică, dorind să să participe la următoarele alegeri din Statele Unite ale Americii

„El are ambiţii mari şi vrea să intre în politică foarte repede. Vrea să se implice în mai multe acţiuni umanitare şi speră se se alăture campaniei democraţilor pentru alegerile din 2016”, a declarat o sursă pentru ziarul Daily Mirror.

George Clooney a fost alături de preşedintele Barack Obama înainte de alegerile din 2012 şi a fost cofondator al organizaţiei de ajutor umanitar „Not On Our Watch”, alături de câţiva prieteni, inclusiv Matt Damon şi Brad Pitt, în urmă cu şase ani. Actorul consideră că Amal Alamuddin, logodnica sa în vârstă de 36 de ani, va contribui la creşterea şanselor sale de a-şi asigura un rol în noul guvern.

Foto: Hepta