Geri Halliwell s-a logodit cu Christian Hornes de la Formula 1

De: Carmen Ulian / 11.11.2014, 13:30
Geri Halliwell s-a logodit cu Christian Hornes de la Formula 1
Fosta componentă a grupului Spice Girls s-a logodit cu boss-ul de la Formula 1 Christian Horner. Anunţul a fost făcut într-un ziar.

Purtătorul de cuvânt al lui Geri Halliwell a declarat pentru MailOnline: ”Ne bucurăm pentru ei şi le dorim fericire şi sănătate, mulţi ani de-acum înainte”.

Anunţul logodnei lui Geri, în vârstă de 42 de ani, a apărut în The Times la rubrica Naşteri, Căsătorii şi Decedaţi, într-un anunţ ce a costat 513 dolari.

geri

Geri şi iubitul său, în vârstă de 40 de ani, formează un cuplu din martie 2014, dar se cunosc din 2009. Ambii au copii din mariaje anterioare, ea o fiică de 8 ani, iar el tot o fetiţă, dar în vârstă de doar 1 an, din relaţia cu Beverly Allen.

Christian Hornes s-a despărţit recent de Beverly, la numai şase luni de la naşterea fiicei lor şi un mariaj ce a durat 14 ani. El este tatăl vitreg al celor doi copii ai acesteia, tot dintr-o altă căsătorie.

Geri Halliwell nu a prea avut noroc în amor. Ultima relaţie, cea cu consultantul Anton Kaszubowski, s-a terminat după ce a aflat că este căsătorit. Vedeta a mai avut relaţii şi cu Robbie Williams, prin 2000, şi cu Russell Brand, în 2012.